مصرف بهینه برق و تعامل با صنعت و کشاورزی راه عبور از تابستان پرمصرف است
کلمه نیوز_ علی اکبر محرابیان در این نشست که با حضور محمد هادی ایمانیه استاندار فارس ، محمد جواد عسکری نماینده مردم شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس ، محمود رضایی کوچی معاون عمرانی استانداری فارس، یداله حقیقی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس و مدیران شرکت های آب و برق فارس ترتیب یافت ، برنامه ریزی برای عبور از تابستان امسال بدون خاموشی برنامه ریزی شده را یک اولویت دانست.
وزیر نیرو با اشاره به اقدامات انجام شده در بدو ورود دولت سیزدهم برای جلوگیری از محدودیت برق در تمامی بخشهای مصرف گفت: با برنامهریزی دقیق و مناسبی که صورت گرفت، سعی شد بتوانیم از تابستان با کمترین مشکل عبور کنیم. این مهم سال گذشته با موفقیت محقق شد و امسال هم برنامه ریزی های منسجم در همین ارتباط انجام شده است.
محرابیان، وزیر نیرو با اشاره به برنامهریزی برای تابستان ۱۴۰۲ گفت: بنای کار بر این است تا با تولید حداکثر برق در بخش خانگی، صنعت و سایر بخشها با کمترین مشکل عبور کنیم. تلاش بر این است با اجرای این برنامه ها و همکاری مردم، رضایت نسبی را جلب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در بخش های تولیدی و صنعتی تلاش خواهیم کرد همانند پارسال برای صنایع کوچک و صنفی – صنعتی حداکثر انرژی تامین شود، ادامه داد: در شهرک های صنعتی هم پیش بینی شده است که صرفا تعطیلات آنها یک نیم روز بعد از ظهر در نظر گرفته شود و ۶ روز در هفته تولید داشته باشند.
وزیر نیرو تصریح کرد: در صنایع بزرگ هم سعی بر این است که با مدیریت مصرف، تأمین انرژی و انتقال مصارف حداکثری به ساعات غیر اوج و غیر پیک بتوانیم برق مناسبی را تأمین و برنامه های تولید خود را اجرایی کنیم.
به گفته محرابیان در تابستان سال گذشته نیز برای صنایع بزرگ، برق به نحوی تأمین شد که رشد تولید بسیار خوبی داشتند و رشدی که در صنایع اتفاق افتاد، حاصل تأمین انرژی بود.وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت برق خورشیدی و تجدید پذیر تاکید کرد و گفت: استان فارس ظرفیت های مناسبی در این حوزه دارد که باید با حمایت استاندار فارس بیش از پیش از این ظرفیت بهره گیری شود.
محمد هادی ایمانیه، استاندار فارس نیز در این نشست با تقدیر از حمایت های وزیر نیرو برخ یاز مظالبات استانی را بیان کرد و گفت: با توجه به فصل تابستان ضرورت دارد که مصرف برق در استان به ویژه در ساعات اوج مصرف با همکاری دستگاههای اجرایی و تمام مشترکان مدیریت شود.
ایمانیه اضافه کرد: مدیریت مصرف باید به درستی و بر مبنای عقلانیت انجام شود و برای این منظور در کنار ارائه پیشنهادهای نوآورانه و کاربردی، به تمام مشترکان راهکار مناسب ارائه شود.
وی ادامه داد: همچنین مصرف برق در حوزه صنایع، کشاورزی و خانگی نیز به شکل دقیق تفکیک شود تا بتوان بهترین تصمیم را در جهت مدیریت مصرف اتخاذ کرد.
یداله حقیقی، مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس نیز در این نشست با تقدیر از حمایت های وزیر نیرو و استاندار فارس ، برخی از برنامه های عبور از تابستان پرمصرف امسال را تشریح کرد و گفت: بیش از ۹۵ ئرصد از این برنامه ها اجرایی شده است.مدیرعامل شرکت برق منطقهای فارس، با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان سال مهار تورم، رشد تولید از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: ضرورت دارد که برای تحقق این شعار و کمک به رشد تولید در استان در مسیر تامین برق پایدار و عبور از اوج مصرف تابستانی گام برداریم.
حقیقی با اشاره به اینکه ۱۷ صنعت انرژی بر در فارس فعالند که تفاهم نامه هایی برای مدیریت بهینه مصرف و تولید انرژی با بهره گیری از مولدهای در اختیار منعقد کرده اند گفت: برخی از این صنایع بزرگ هنوز به تعهدات خود عمل نکرده اند ، خواست ما برای عبور از تابستان پر مصرف امسال عمل به این تعهدات است.
حقیقی در ادامه از تدوین ۱۴۰ برنامه برای عبور از تابستان پیش رو بدون خاموشی برق نام برد و گفت: بیش از ۹۵ درصد از این برنامه ها اجرایی و عملیاتی شده است، ناترازی های تولید و مصرف با اجرای همین برنامه ها کمتر شده ولی هنوز وجود دارد، رفع کامل ناترازی نیاز به هماهنگی ، هم افزایی ، زمان و بودجه دارد.
وی همچنین خواستار تامین اعتبارات برای افزایش ظرفیت تامین و انتقال برق در استان فارس شد و گفت: ۷۰۰ طرح در استان فارس برای افزایش ظرفیت های تولید و تامین برق ابلاغ شده و ۱۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار می خواهد که باید این اعتبارات تامین شود و تخصیص یابد ، تحقق این اعتبارات سخت است. بنا بر این فشار بر تولید بیشتر برای عبور از تابستان پرمصرف در کوتاه مدت میسر نیست و برنامه ریزی ها بیشتر باید روی مصرف بهینه شکل گیرد.
در ادامه این نشست محمود رضایی کوچی معاون عمرانی استانداری فارس ، محمد جواد عسکری نماینده مجلس و مدیران شرکت های توزیع برق و مدیران عامل شرکت های آب برنامه های تدوین شده در سال جاری را تشریح کردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰