توقف فعالیت معادن شن و ماسه به دلیل استمرار آلودگی هوا
یوسف یوسفی افزود: همزمان با تشدید آلودگی هوا و تداوم وضعیت ناسالم و افزایش گرد و غبار منطقه ای ، پایش دقیق معادن و منابع خیزش گرد وغباردر اطراف شهرها و کارگاه های ساختمانی داخل شهرها ی استان در دستور کار ویژه اداره کل حفاظت محیط زیست قرار گرفته و تا برطرف شدن کامل آلودگی هوا و ذرات معلق ادامه دارد.
وی ابراز کرد: بر اساس مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای ، در چند روز اخیر کلیه واحدهای تولید شن و ماسه و مصالح ساختمانی ،کوره های آجر پزی و صنایعی که دارای پتانسیل آلایندگی هوا مورد پایش قرار گرفتند ومجموعا ۶۲ اخطاریه نظارتی صادر گردید.
یوسفی با اشاره به اینکه برخی از شهرهای این استان از جمله اراک در ۶ ماه سال درگیر ریزگردها است و ۶ ماه بعدی نیز با آلودگی صنایع دست و پنجه نرم می کند، اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست مطالعه شناسایی کانونهای خیزش گردوغباراستانها راانجام داده که برش استان مرکزی این مطالعه درزمستان ۱۴۰۱ درشورای برنامه ریزی وتوسعه استان مورد تصویب قرارگرفت که پس از بررسی در کارگروه امور زیربنایی استان ، ازسالجاری طی یک برنامه ۱۱ ساله با همکاری بین بخشی سازمان ها و وزارتخانه های مختلف محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی و هواشناسی اقدامات اجرایی برای کانونهای گرد و غبار استان آغاز خواهد شد.
یوسفی با بیان اینکه این پدیده جوی آثار و پیامدهای زیست محیطی نامطلوب و اثرات مضری بر سلامت، اقتصاد جامعه و اقلیم دارد، افزود: شناخت ماهیت، منشا و اثرات گردوغبار در تعیین روشهای کنترل آن نقش بسزایی دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در پایان تاکید کرد: همه موظف هستیم که با استفاده از تمامی امکانات موجود و نهایت تلاش و جدیت در جهت کاهش هر چه بیشتر اثرات ریزگردها بر سلامتی مردم حرکت کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰