برداشت ۱۶۵ تن آلو بخارای ارگانیک دیم از باغ های نی‌ریز

فارس_ مدیر جهادکشاورزی شهرستان ني‌ريز از برداشت 165 تن آلوبخارای ارگانیک دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول در منطقه مشكان به مساحت 185 هکتار می باشد که 165 هكتار آن بارور است. 

کلمه نیوز_ علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغاز شده و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.

به‌گفته‌ وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشک‌‌سالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته که بالغ بر ۱۶۵ تن تولید محصول تر از سطح باغ‌ها برداشت و روانه بازار شده است.

بصیری تاکید کرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود که در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیز کاربرد دارد.