نوشیدنی داغ خطر سرطان را بالا میبرد
گروه علمی: مطالعات نشان داده است مصرف نوشیدنی های بسیار داغ مانند چای باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان مری میشود. آیا شما نیز از آن دسته افرادی هستید که دوست دارند تا قهوه و یا چای را داغ بنوشند؟ اگر چنین است باید به شما بگوییم پیش از آنکه دوباره چنین کاری را بکنید، […]
برای همین منظور، آنها اقدام به بررسی ۱۰ سال دادههای جمع آوری شده کردند و روش نوشیدن چای را در ۵۰ هزار و ۴۵ شرکت کننده که سنین ما بین ۴۵ تا ۷۵ سال داشتند، در این مدت بررسی کردند. در این پژوهش آنها دریافتند افرادی که ۲۳.۷ اونس چای (معادل ۵۷۱ گرم) چای روزانه با درجه ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتی گراد) یا بیشتر مینوشند، خطر ابتلا به سرطان مری را تا ۹۰ درصد افزایش میدهند.
دانشمندان هنوز در حال تلاش برای جمع آوری مکانیسمهایی هستند که منجر به این ارتباط میشود؛ اما آنها معتقدند که نوشیدنیهایی در این درجه حرارت، میتوانند باعث آسیب دائمی به دیواره مری شوند و به ترکیبات سرطان زا، دسترسی بیشتری به این بافتها میدهند.این امر میتواند به ویژه در مورد افرادی که الکل زیادی مصرف میکنند یا به طور منظم سیگار میکشند نیز میتواند صادق باشد؛ چرا که سیگار و الکل، مواد سرطان زای بیشتری به بدن وارد میکنند.
با وجود آنکه این پژوهش به طور خاص بر روی چای به انجام رسیده است، اما محققان معتقدند که ارتباط مشابهی بین قهوه یا آب داغ و سرطان مری وجود دارد؛ هرچند برای تأیید این فرضیه باید آزمایشهای واقعی به انجام برسد.
در مورد نحوه جلوگیری از افزایش خطر ابتلا به سرطان مری یک راه حل ساده وجود دارد: قبل از لذت بردن از نوشیدنی، حداقل چند دقیقه صبر کنید، تا خنک شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰