یک نکته بحث برانگیز درباره وزیر بهداشت رئیسی
گروه سیاسی: قطعا یکی از مهمترین وزرای دولت ابراهیم رئیسی، وزیر بهداشت و درمان او خواهد بود، وزیر بهداشت از یک طرف باید با ابتکار عمل کشور را از بحران کرونا نجات دهد و از طرف دیگر با توجه به آسیب دیدن سیستم بهداشت و درمان کشور به دلیل کرونا باید بتواند سیستم بهداشت و […]
به گزارش فرارو، ابراهیم رئیسی،بهرام عیناللهی را به عنوان وزیر بهداشت و درمان به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد. این در حالی است که پیش از این گفته می شد، معرفی امیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت قطعی شده است.
بهرام عین اللهی متولد ۱۳۳۷ در شهرستان سراب است.متخصص چشمپزشکی، فلوشیپ قرنیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.او چهره ای رسانهای و شناخته شده نیست با این حال سابقه طولانی در حوزه درمان دارد. معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیر انجمن آموزش علوم پزشکی، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور، عضو شورای عالی استعدادهای وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، دبیر شورای گسترش دانشگاهها، دبیر شورای شورای آموزش پزشکی و تخصصی کشور، رئیس دفتر نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضو شورای عالی مرکز تحقیقات چشم پزشکی کشور، مشاور سازمان بینالمللی آموزش پزشکی اروپا، ریاست قطب چشمپزشکی از سال ۱۳۸۸ تاکنون، ریاست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید دکتر لبافینژاد و عضو هیأت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو هیأت جذب این دانشگاه از جمله سوابق علمی و اجرایی وی میباشد.
او اگر به عنوان وزیر انتخاب شود سومین چشم پزشکی است که بر این مسند تکیه می زند. محمد حسین طریقت منفرد و حسن قاضی زاده هاشمی وزاری بهداشت دولت دهم و یازدهم نیز چشم پزشک بودند. خبرگزاری مهر درباره او نوشته است عیناللهی “مبدع و مخترع بیوایمپلنت بدون بخیه چشمی است و ۳۵ کتاب؛ ۴ مقاله فارسی؛ ۹ مقاله انگلیسی را در به ثبت رسانده است.”
عین اللهی در جریان یک گفت وگوی رسانهای اعلام کرده است که در تمامی عملیاتهای جنگ حضور داشته و از ابتدای جنگ به عنوان نیروی پزشکی تا سال ۱۳۶۳ و سپس به عنوان مسئول در امر امداد و درمان تا سال ۱۳۶۷ افتخار خدمت رسانی داشته است.مجموعه خاطرات او را بسیج جامعهی پزشکی چاپ کرده است.
مخالفت با واردات واکسن انگلیسی و آمریکایی
از نکات بحث برانگیز درباره بهرام عیناللهی این است که او از جمله پزشکانی است که نامه مشهور مخالفت با واردات واکسن انگلیسی و آمریکایی را امضا کرده است. این نامه دی ماه سال گذشته خطاب به حسن روحانی، رییس جمهور وقت نگاشته شد و در آن درباره مخالفت با واردات واکسن کرونای آمریکایی و انگلیسی دلایلی ذکر شده بود.
در این نامه آمده بود: « ابهامات جدی و قابل تأمل در خصوص سیر اعطا تائیدیههای رسمی به واکسنهای تولیدی شرکتهای آمریکایی وجود دارد، چنانکه حتی به اذعان رسانههای آمریکایی، مسئولین سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای تائید برخی از این واکسنها از سوی مسئولین کاخ سفید شدیدا تحتفشار قرار گرفتهاند که این شرایط، لزوم اتخاذ احتیاط عاقلانه را بیش از پیش گوشزد میکند.»نویسندگان این نامه همچنین با حضور ایران در تستهای واکسن خارجی کرونا هم مخالفت کرده و تاکید کرده بودند: «آیا ساده انگاری نیست که جان و سلامتی مردم عزیزمان را به عنوان نمونه آزمایشگاهی، برای آزمایش و بررسی کارایی واکسن بر روی یک جمعیت خاص، در اختیار سازندگان واکسن آمریکایی یا انگلیسی قرار دهیم، آن هم دولتهایی که طی چند دهه اخیر به انحاء مختلف اثبات کرده اند که کمترین حرمتی برای سلامت و جان ایرانیان قائل نیستند؟»گفته شده بود که این نامه ۲۵۰۰ امضا دارد اما اسامی نزدیک به دویست نفر آنها منتشر شده است.
در ماههای اخیر ناظران و کارشناسان انتقادات زیادی از عملکرد سعید نمکی وزیر کنونی بهداشت و درمان انجام دادهاند. انها معتقدند وزیر بهداشت با عملکرد ضعیفش موجب گسترش بیماری و عدم کنترل آن و در نتیجه جان باختن بسیاری از ایرانیان شده است.
هنوز مشخص نیست که برنامه عیناللهی برای نجات کشور از کرونا چیست و باید دید که آیا نمایندگان مجلس به او به عنوان وزیر اعتماد می کنند یا نه.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰