معنویت و بصیرت سوخت مورد نیاز جامعه برای تحقق تمدن نوین اسلامی است
حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده، با ذکر این نکته که همه ما سربازان ولایت بوده و باید در حفظ آرمانهای حکومت اسلامی ثابت قدم باشیم، عنوان کرد: وظیفه ما در برابر توطئههای دشمنان، شناسایی نقشه دشمن است تا بتوانیم با برنامهریزی و تدبیر صحیح در زمین دشمن بازی نکنیم و گرفتار او نشویم.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری دورههای بصیرت افزایی، بیان کرد: آمادگی و آگاهی با بصیرت اجتماع موجب جلوگیری از به ثمر رسیدن برنامهها و اهداف دشمنان میشود و به این شکل است که ارزشها و دستاوردهای انقلاب حفظ میشود. بصیرت یعنی ایمان، هوشیاری، زیرکی و یقین.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به حادثه تروریستی کرمان، گفت: داشتن تفکر بسیجی و ترویج فرهنگ بسیجی و روحیه جهادی مهمترین راهکار ایجاد بصیرت است. مانند سردار سلیمانی در زمان خدمت خود همیشه پایبند به نظام بود و در اطاعت محض از ولایت هیچ گاه شک نکرد. وی در وصیت نامه خود نیز مینویسد بر مزار من بنویسید سرباز قاسم سلیمانی که این نشان از بصیرت به معنی ایمان، دانایی، تشخیص، هوشیاری، زیرکی و یقین است.
حجت الاسلام والمسلمین عبادیزاده، با اشاره به اینکه این دورهها تأثیرگذار و نیاز واجب هر مجاهدی است که در یک راه تکاملی و سخت میخواهند رو به جلو حرکت کند است، تصریح کرد: در بیانه گام دوم انقلاب عنصر معنویت و بصیرت ۲ عنصر اساسی است.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده با ذکر این نکته که روند تمدنسازی در جامعه اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به خوبی دیده شده است،خاطرنشان کرد: سوخت مورد نیاز جامعه برای تحقق تمدن نوین اسلامی تقویت بعد معنویت و بصیرتی انسان است.
وی ادامه داد: وضعیتی که امروز غرب مدیریت میکند با سبک زندگی جاهلیت است و ای کاش در جامعه امروزی ما افراد در حوزه پوشش نیز از گذشتگان تاریخی ایران تقلید میکردند.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان، تقلیدهای کورکورانه را یکی از چالشهای امروزی جامعه دانست و تشریح کرد: تقلیدهای کورکورانه جامعه را به چالش میکشد به همین جهت باید با این پدیده در جامعه مقابله شود که یکی از بهترین ابزارها و راهکارها همین بصیرت و بصیرت افزایی است.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0