امنیت و استقلال در کشور، نتیجه حضور در صحنه انتخابات است
دکتر غلامعلی جاودان افزود : انتخاب در بسیاری از موارد زندگی یک موضوع بسیار مهم و نقشآفرین است. همه ما از ابتدای زندگیمان در حال انتخاب هستیم. انتخاب یک موضوع فطری و در ذات بشر است.
وی با اشاره به اینکه ما معیارهایی برای انتخابمان داریم که متناسب با آن معیارها، گزینش و انتخاب را انجام میدهیم ابراز کرد: یکی از صحنههایی که جایگاه بسیار مهمی دارد، انتخابات و ازجمله انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت اظهار کرد: هرچه افراد فرهیخته و تحصیلکرده حضور پررنگتری در صحنه انتخابات داشته باشند، چه به عنوان کاندیدا و نامزد انتخابات و چه به عنوان انتخابکننده، نشاندهنده این است که جامعه به مسائل اجتماعی، اقتصادی، بینالمللی و همه مسائل کشور اهمیت میدهد. همچنین افرادی که ما انتخاب میکنیم میتوانند در آینده کشور ما موثر باشند. اگر کسی بگوید انتخابات در مسائل کشور نقشی ندارد، مطمئناً اهل مطالعه نیست.
سلامتی، محور توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کلیه جوامع بشری
سلامتی، محور توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کلیه جوامع بشری بوده و اهمیت ویژه ای در توسعه زیرساخت بخشهای مختلف جامعه دارد.
هدف نهایی نظام ارایه خدمات بهداشتی و درمانی هر کشور، ارتقای سطح سلامت آحاد مردم است. دسترسی عادلانه به خدمات درمانی و توزیع برابر منابع سلامت یکی از اهداف اصلی برنامه ریزان و سیاستگذاران بخش سلامت در هر کشوری است.
بی عدالتی در توزیع منابع بخش سلامت در کشورهای در حال توسعه مانند ایران در مقایسه با کشورهای توسعه یافته دارای شدت بیشتری است.
تخصیص نامناسب و کم بودجه به بخش سلامت، نبود برنامه ریزی مناسب و بلندمدت از دلایل عمده این نابرابری ها است.
کاهش نابرابری بین مناطق مختلف، در زمینه دسترسی به منابع بهداشت و درمان از مهمترین اهداف سیاستگذاران بخش سلامت در ایران است.
یکی از راههای اصلی رسیدن به این هدف، توزیع متعادل امکانات و منابع سلامت در مناطق جغرافیایی مختلف با توجه به نیازهای سلامتی مردم و سطح جمعیت می باشد.
در این راستا، اولین گام، آگاهی از وضعیت دسترسی به خدمات سلامت در مناطق مختلف است. در راستای برقراری عدالت در حوزه سلامت، در جهت گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم اقدامات متعددی همچون تجهیز و راه اندازی بیمارستانهای مختلف در مناطق محروم با استفاده از امکانات روز، حضور پزشکان متخصص و ارائه خدمات تخصصی در مناطق محروم، بهبود تغذیه جامعه بویژه در مناطق محروم انجام گرفته است.
در سالهای اخیر، سازمانهای نظامی نیز در جهت گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم نقش تاثیرگذار داشته اند. همه این تلاشها در جهت گسترش خدمات درمانی به پائین ترین سطوح جامعه و قشر محروم در راستای کرامت انسانی و توجه به مناطق محروم صورت گرفته است.
با این وجود هنوز جای خالی عدالت در حوزه سلامت احساس میشود و نیاز بیشتری به برنامه ریزی های دقیق و تلاشهای همه جانبه دارد. ضمن اینکه تحقق عدالت سلامت و گسترش خدمات درمانی در مناطق محروم، عامل موثری برای اثبات کارآمدی نظام و امیدوار کردن مردم در مقابل القای یاس و ناامیدی از طرف معاندین در تقابل با انقلاب می باشد.(۱)
در این میان نقش نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ، نگاه ویژه مجلس شورای اسلامی و مطالبه از وزارت بهداشت و درمان برای افزایش بودجه این حوزه خصوصا در مناطق کمتر برخوردار برای ارتقا کیفیت خدمات غیر قابل انکار است .
در همین راستا،رویا جهانگیری، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سخنگوی این دانشگاه با اشاره به مهمترین مطالبات بخش بهداشت و درمان از داوطلبین این دوره مجلس شورای اسلامی هرمزگان گفت : توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی ، توسعه زیر ساخت های آموزشی با جذب منابع بیشتر،افزایش رشته های دانشگاهی و پزشکی ، توسعه دانشکده های پزشکی شرق و غرب هرمزگان ،جذب دانشجوی بومی و ماندگار در شهرستان های هدف و پیگیری جذب منابع مالی برای توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی استان از محل ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع بزرگ استان را گامی مهم در زمینه تامین عدالت بهداشت و درمان از طرف نمایندگان آینده استان در مجلس شورای اسلامی در استان و مطالبه بحق مردم استان بر شمرد.
مسعود پیری زاده ،یکی از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز تامین اعتبار برای تکمیل پروژه های بخش درمان خصوصا بیمارستان ۵۳۱ تخت خوابی بندرعباس و بیمارستان دوم میناب ،توسعه زیر ساخت های بخش بهداشت خصوصا در مناطق کمتر برخوردار با افزایش ، توسعه و تجهیز مراکز جامع سلامت ،افزایش مراکز دندانپزشکی در مراکزجامع ،توسعه دانشکده های شرق و غرب هرمزگان ،تامین نیروی انسانی مورد نیاز بخش بهداشت و درمان خصوصا در رشته های پرستاری و مامایی با جذب نیرو های بومی و ماندگار را از مهمترین مطالبات خود از داوطلبین این دوره مجلس شورای اسلامی استان عنوان کرد.
سمیه ضیا پور ،یکی دیگر از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز مهمترین مطالبه خود را تامین نیروی انسانی بخش بهداشت و درمان استان از طریق جذب نیروهای بومی و ماندگار در استان بیان کرد.
پایان خبر/
خبرنگار : شهین صادقی
۱-مجله طب نظامی /سال:۱۳۹۸ / دوره:۲۱ / شماره:۴ / صفحات :۳۴۲-۳۵۲
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰