چرا هشدار هواشناسی در سطح قرمز صادر میشود؟
کلمه نیوز – وقتی هشدار در سطح قرمز صادر میشود یعنی وارد شدن خسارت حتمی است و در همین راستا نیز تلاش های دستگاه ها برای به حداقل رساندن خسارت است. هشدار قرمز بالاترین سطح هشدار است که مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، پیش بینی می کند یک پدیده جوی می تواند خسارت […]
کلمه نیوز – وقتی هشدار در سطح قرمز صادر میشود یعنی وارد شدن خسارت حتمی است و در همین راستا نیز تلاش های دستگاه ها برای به حداقل رساندن خسارت است.
هشدار قرمز بالاترین سطح هشدار است که مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، پیش بینی می کند یک پدیده جوی می تواند خسارت های وسیعی به دنبال داشته باشد از این رو با صدور هشدار قرمز به دستگاه های مختلف اعلام می کند که وارد عمل شوند و اقداماتی را برای کاهش خسارت وقوع پدیده های جوی انجام دهند.
اگر چه اهواز علی رغم یدک کشیدن نام کلانشهر همچنان توسط متخصصان علم شهرسازی *روستای بزرگ* نامیده می شود اما، این نامگذاری به دلیل حاشیه نشینی هایی که بعضن تا شهر بعد ادامه پیدا می کند اطلاق می شود.
حاشیه نشینی گسترده موجب شده که عدم زیرساخت های لازم، عدم دسترسی قانونی به انشعابات و امکانات متداول شهری، ساخت و ساز ها و خیابان بندی های بدون مجوز و فاصله طولانی از مرکز دوره ی توسعهی متوازن و تبدیل شدن روستای بزرگ به کلانشهر را طولانی تر کرده است.
در حالت عادی یک رد روستا پس از تایید شاخص ها توسط بنیاد مسکن دارای طرح هادی روستایی می شود و پس از چندین دوره بازنگری پس از افزایش جمعیت و دارا بودن شاخص های لازم توسط دفتر فنی استانداری دارای طرح هادی شهری می شود.
این شهر کوچک پس از دارا بودن شاخص های متفاوت همراه با رشد جمعیت پس از گذشت زمان لازم توسط اداره کل راه و مسکن و شهرسازی دارای طرح جامع، تفضیلی و در صورت گسترش شامل بازنگری طرح جامع و تفضیلی خواهد شد.
اما اگر همین روستا در حاشیهی یک شهر بزرگ مثل اهواز باشد و بدلایل سیاسی یا هر دلیل دیگر بدون طی مسیر گفته شده و خارج از قواعد شهرسازی به شهر الحاق شود، نه تنها به مردم آن روستا کمکی نشده بلکه ظلم هم می شود.
این ظلم در مواقع بحران خود را بیشتر نشان می دهد و جالب اینکه همان *ظالمان خیرخواه* در مواقع بحرانی بدون اشاره به عملکرد غیر علمی و خارج از قاعدهی خود، با مطالبه گری و همراه کردن چند روزی نامه نویس بجای کمک و راهگشای به ستاد بحران *کار را بجایی می رسانند که بحران جوی کم کم به بحران امنیتی تبدیل شود.*
در این پریود زمانی حساس مدیریت بحران که از مدیران سطح یک دولتی تا نهاد ولی فقیه، دوش به دوش کارگران و مدیران میانی در حال کنترل بحران هستند و این حضورشان در ایام تعطیل و نیمه شبان با پوشش صحیح خبری باید باعث امید و دلگرمی مردم بحران زده شود را به حاشیه می برند تا عملکرد سیاه خود را با سیاه نماییٕ خدمت مسولین نظام مقدس جمهوری اسلامی به محاق حاشیه ببرند.
اما مردم ثابت کرده اند که بیدار و آگاهند و هر بار اراده کنند حماسه می آفرینند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰