آیت الله رییسی، رییس جمهور ابدی ایران شد

خوزستان - امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه آیت الله رییسی رییس جمهور ابدی ایران شد گفت: شام غریبان آیت الله رییسی مجلس ترحیم نیست بلکه مجلس عهد و پیمان با رییس جمهور شهید برای ادامه دادن راه اوست.

کلمه نیوز – حجت الاسلام و المسلمین میراحمدرضا حاجتی امام جمعه موقت اهواز در آیین شام غریبان آیت الله رییسی و همراهان وی در سانجه سقوط بالگرد، در حرم حضرت سبزقبا(ع) اظهار داشت: آیت الله رییسی یکی از مردان خدا بود که به قران عمل کرد و با شهادت، مزد خدمت صادقانه خود را دریافت کرد.

وی با بیان اینکه امروز آیت الله رییسی به الگویی برای همه سیاستمداران کشور تبدیل شده است افزود: آیت الله رییسی دولتی را تحویل گرفت که خزانه آن خالی و با بدهی‌های سنگین و بحران‌های اقتصادی متعددی مواجه بود و با تلاش شبانه روزی تمام شاخص‌های کلان اقتصادی را بهبود بخشید. افتخار دولت گذشته این بود که یک مسکن هم نساخته است و افتخار دولت مردمی سیزدهم آغاز به کار احداث بیش از ۲ میلیون مسکن برای مردم است.

شهادت آیت الله رییسی فرصتی برای بازخوانی خدمات رییس جمهور شهید است

حجت الاسلام حاجتی با بیان اینکه آیت الله رییسی با کار شبانه روزی و صبر در برابر تهمت‌ها و فشارها چرخ‌های اقتصادی کشور را پس از رکود در دولت قبل، به حرکت در آورد گفت: پالایشگاه آبادان که در دولت قبل زیان ده بود در دولت سیزدهم به یکی از شرکت‌های بزرگ سود ده در کشور تبدیل شد.

وی با تاکید بر اینکه شهادت آیت الله رییسی فرصتی برای بازخوانی خدمات رییس جمهور شهید است بیان کرد: آیت الله رییسی با سکوت و صبر در برابر تهمت‌ها و تحقیرها، خدمات بسیار زیادی به یادگار گذاشت.

امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: بسیاری از سیاسیون برای موفق نشدن آیت الله رییسی و ایجاد حاشیه برای دولت مردمی هر چه در توان داشتند به کار بستند ولی رییس جمهور شهید با صبر در برابر این فشارها و تهمت‌ها، شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کرد و در نهایت مزد اخلاص خود را نیز به بهترین شکل دریافت کرد.

وی پبوند با ولایت فقیه را یکی از ویژگی‌های بارز شهید آیت الله رییسی دانست و گفت: آیت الله رییسی به عنوان هشتمین رییس جمهور ایران اسلامی، سه سال رییس قوه قضائیه، سه سال تولیت آستان قدس رضوی و سه سال رییس جمهور بود و در سوم خردادماه ۱۴۰۳در کنار امام هشتم آرام گرفت.

دزفول دژ مقاومت ایران اسلامی است

وی با گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری – روز دزفول ادامه داد: دزفول در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و نام خود را در تاریخ ایثار و مقاومت ثبت کرد.

وی دزفول را دژ مقاومت ایران اسلامی دانست و گفت: صبر کردن در مصیبت‌ها، خالی نکردن میدان در سختی‌ها و ایستادگی در زیر موشکباران‌ها از ویژگی‌های ممتاز دزفول در طول دفاع مقدس است. دزفول در دوران دفاع مقدس یک شهر نبود بلکه عقبه مستحکم جبهه‌های جنگ و رزمندگان و سنگر مقاومت بود و ایستادن مردم این شهر زیر موشکباران‌ها موجب امید و قوت قلب رزمندگان بود.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی، خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و با همه همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نائل آمد. پیکر مطهر آیت الله شهید ابراهیم رییسی با حضور میلیون‌ها نفر پس از تشییع در تبریز، قم، تهران، بیرجند و مشهد پنجشنبه سوم خردادماه در جوار حرم امام رئوف(ع) آرام ‌گرفت.

به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.

رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ ۷ و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.

هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار داد اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.

به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد. همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.