مراقبت حشره شناسی، عملیات کنترل ناقل پشه آئدس مهاجم و مراقبت انسانی جهت شناسایی موارد مشکوک به تب دنگی
دکترعبدالجبارذاکری بیان کرد: این پشه ناقل بیماریهایی همچون “تب دنگی”، “چیکونگونیا” و زیکا ” است که در حال حاضر مهمترین راه مقابله با آن پیشگیری از افزایش جمعیت پشه های ناقل است. وی اعلام کرد: با توجه به اینکه زیستگاه پشه آئدس در آب و بخصوص آبگیرها و ظروف کوچک است، برای مقابله با آن […]
دکترعبدالجبارذاکری بیان کرد: این پشه ناقل بیماریهایی همچون “تب دنگی”، “چیکونگونیا” و زیکا ” است که در حال حاضر مهمترین راه مقابله با آن پیشگیری از افزایش جمعیت پشه های ناقل است.
وی اعلام کرد: با توجه به اینکه زیستگاه پشه آئدس در آب و بخصوص آبگیرها و ظروف کوچک است، برای مقابله با آن باید کانالهای آبی رو باز بهسازی شوند، و ساماندهی آبهای کولر صورت گیرد و هر شی که امکان جمع شدن آب در آن وجود دارد همچون قوطی و ظروف پلاستیکی رها شده در محیط، آب زیر گلدانها، و هر وسیلهای که میتواند عامل جمع شدن آب راکد باشد جمعآوری و تخلیه گردد.
دکترذاکری علایم تب دانگی را تب و بدن درد، بثورات پوستی، درد پشت چشم یا سردرد، علایم گوارشی اعلام کرد و گفت: هر فردی که اخیرا به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و کشورهای همسایه شرقی سفر کرده و علایم تب و بدن درد و سردرد دارند سریعا به نزدیکترین مراکز بهداشتی ودرمانی محل سکونت خود مراجعه کنند.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰