صنایع غرب بندرعباس با روش‌های نوین وضعیت آلایندگی را مدیریت کنند

جلسه کارگروه بررسی و تعیین تکلیف وضعیت آلایندگی صنایع غرب بندرعباس به ریاست استاندار هرمزگان و با حضور مدیران صنایع و دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله محیط زیست برگزار شد. مهدی دوستی در این جلسه با تأکید بر اینکه صنایع تجمیع شده در غرب بندرعباس موجب ایجاد آلایندگی و خطر برای شهروندان به ویژه در […]

جلسه کارگروه بررسی و تعیین تکلیف وضعیت آلایندگی صنایع غرب بندرعباس به ریاست استاندار هرمزگان و با حضور مدیران صنایع و دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله محیط زیست برگزار شد.

مهدی دوستی در این جلسه با تأکید بر اینکه صنایع تجمیع شده در غرب بندرعباس موجب ایجاد آلایندگی و خطر برای شهروندان به ویژه در غرب شهر و شهرک پیامبر اعظم شده است؛ گفت: براساس گزارش محیط زیست در بین صنایع مستقر، نیروگاه توانیر و پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس بیشترین آلودگی را تولید می کنند.

وی با اشاره به وضعیت آلایندگی صنایع غرب بندرعباس، بر اهمیت سلامت عمومی مردم حتی کارکنان صنایع تأکیدداشت و افزود: مشکل آلایندگی این صنایع مسئله ای جدیست و صنایع بایستی با یافتن راهکار مناسب و بهره‌گیری از روش‌های نوین مانع از تداوم آلودگی و درنهایت از بین بردن آن باشند.

وی با تأکید بر اینکه صنایعی که برای رفع آلودگی اقدام نکنند؛ جریمه می‌شوند، تصریح کرد: باید با روش‌های نوین و استفاده از ظرفیت شرکت‌های مرتبط در این حوزه آلودگی صنایع کاهش یابد، با راهکاری که در حوزه فاضلاب اندیشیده شد وضعیت در حال مناسب سازی است اما در زمینه هوا این مسئله رضایت بخش نیست. استاندار هرمزگان با اشاره به احداث کارخانه‌های فولادی استان که تقریبا ۷ برابر فولاد هرمزگان است و پالایشگاه‌های نفتی در دست ساخت استان تأکیدداشت: از الان برای مسائل زیست محیطی و سلامت عمومی مردم راهکار اندیشیده شود تا صنعت موجب ایجاد مشکل برای بندرعباس نشود.

گفتنی است در این جلسه مصوب شد صنایع مستقر در غرب بندرعباس راهکارهای خود برای کاهش قابل توجه آلایندگی را به استانداری و محیط زیست استان اعلام و در جلسات آتی نسبت به تعیین تکلیف آلودگی‌ها اقدام لازم صورت گیرد.

پایان خبر/