طبخ و توزیع ۲۰۰۰ پُرس غذای نذری غدیر در روستای گرده
علی تیماپور اظهار کرد: ویژه برنامه طبخ و توزیع غذای گرم برای پنجمین سال متوالی با هدف احیای سنت حسنه اطعام غدیر برگزار میشود. وی افزود: سال اول با ۷۰۰ پُرس غذا، فعالیت خود را شروع کردیم و به صورت پلکانی تعداد غذاها را افزودیم و در چهار سال گذشته بیش از پنج هزار پُرس […]
علی تیماپور اظهار کرد: ویژه برنامه طبخ و توزیع غذای گرم برای پنجمین سال متوالی با هدف احیای سنت حسنه اطعام غدیر برگزار میشود.
وی افزود: سال اول با ۷۰۰ پُرس غذا، فعالیت خود را شروع کردیم و به صورت پلکانی تعداد غذاها را افزودیم و در چهار سال گذشته بیش از پنج هزار پُرس غذا در روستای گرده صفرباقری طبخ و توزیع شده است.
مدیر کانون فرهنگی هنری امام مهدی(عج) روستای گرده صفرباقری بخش شمیل شهرستان بندرعباس ادامه داد: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، خیرین و اهالی روستای گرده صفرباقری در تهیه مایحتاج برای پخت این تعداد پُرس غذا با کانون امام مهدی(عج) مشارکت خواهند کرد.
تیماپور گفت: غذاهای نذری طبخ شده روز عید سعید قربان بین اهالی روستای گرده صفرباقری و روستاهای همجوار توزیع می شود. وی از برگزاری جشن باشکوه عید غدیرخم به همراه سخنرانی، مولودی خوانی، اجرای سرود، مسابقه فرهنگی، تجلیل از سادات، نورافشانی و آذین بندی مسجد به عنوان بخش دیگری از فعالیت های کانون فرهنگی هنری امام مهدی(عج) روستای گرده صفرباقری ویژه روز غدیر نام بُرد.
گفتنی است؛ کانون فرهنگی هنری امام مهدی(عج) مسجد صاحب الزمان(عج) روستای گرده صفرباقری، برگزاری ۹ دوره مسابقات قرآنی ویژه کانون های فرهنگی هنری مساجد روستاهای شرق شهرستان بندرعباس را در کارنامه دارد.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰