غذاهای فوق فرآوری شده، غول بیماری‌ها را بیدار می‌کند

بر اساس مطالعه جدید انجام شده بین مصرف غذاهای فرآوری شده و خطر ابتلا به بیماری‌های متعدد به صورت همزمان مانند؛ بیماری‌های دیابت، قلبی و سرطان به صورت همزمان ارتباط مستقیم وجود دارد.

گروه ایرنا زندگی – بر اساس مطالعه جدید انجام شده در آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) که در سایت هلث لاین (Healthline) منتشر شده؛ مصرف غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلا همزمان به دو یا چند بیماری مزمن از جمله دیابت، سرطان و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.