سکه همستری به جیب کدام ایرانی میرود؟
گروه اقتصادی: همستر کامبت شاید در ظاهر فریببندهای که دارد، تنها باعث جذب مخاطبان زیادی در تلگرام شده است به گونهای که افراد با خرید سیم کارتهای اعتباری ارزان راه جدیدی را به سمت بازی همستر باز کرده اند. به گزارش اقتصاد ۲۴،داستان بی محتوای بازی همستر هنوز پُرطرفدار است هرچند متقاضیان آن تا […]
به گزارش اقتصاد ۲۴،داستان بی محتوای بازی همستر هنوز پُرطرفدار است هرچند متقاضیان آن تا امروز نتیجهای را حاصل نکرده اند، اما با امید واهی به دنبال کسب درآمد از ضربه زدن بر صفحه نمایش موبایل هایشان هستند.
همستر کامبت تنها به تپ کردن مداوم گوشی خلاصه نمیشود؛ همستر کامبت ربات تلگرامی است که به زبان ساده و مردم پسند باید گفت جدیدترین بازی مبتنی بر تلگرام است که بر مبنای کلیک پایه گذاری شده است؛ اما حقایق بیشتر از کلیک کردن یا ضربه زدن روی صفحه نمایش برای جمع آوری سکه همستری در این بازی وجود دارد.
در حالی که طی روزهای اخیر بسیاری از مردم به امید ذخیره کسب درآمد به جمع بازیکنان همستر کامبت، با ضربه به صفحه نمایش گوشی همراه خود پیوستهاند، اما برخی از منتقدان به عنوان صاحبنظر به مشکلات آتی و تبعات منفی این بازی پرداختند و معتقدند که بی ثباتی در اقتصاد کشور عامل اصلی ترغیب مردم با عنوان سود سرمایهگذاران جدید از طریق جذب سرمایهگذاران بیشتر، مسیر سرمایه گذاری واقعی را مخفی کرده است.
اما با توجه به ایجاد موج گسترده ترغیب مردم به همستر کامبت، این بازی نقاط ضعف زیادی دارد. نداشتن وایت پیپر، وب سایت ضعیف و نداشتن آینده روشن از جمله نقاط ضعف این بازی است. همچنین اگرچه درآمدزایی، افراد زیادی را به سمت این بازی کشانده است، اما چشم انداز درآمدزایی روشنی برای آن وجود ندارد. مشخص نبودن تعداد کل توکنها چشم انداز روشنی را برای درآمدزایی باقی نگذاشته است.
طراحی مینیآپهایی با انگیزه جذب مخاطب
در همین رابطه عباس آشتیانی، کارشناس حوزه رمزارز به مشکلات ناشی از عدم اطلاع مردم از وضعیت ایجاد شده از سوی بازی همستر کامبت پرداخت و گفت: توجه به معیشت و اقتصاد هر یک از افراد جامعه ارزش بسیاری دارد، اما باید این واقعیت را پذیرفت که شاید با کمک بلاکچین از طریق کوین و یا توکن بتوان به سرمایه قابل توجهی دست یافت.
آشتیانی ادامه داد: با این دیدگاه، بازی همستر هم جایگاه خود را در بخش زیادی از مردم به دست آورد، اما واقعیت این است که این نوع بازیها (همستر کامبت) مینیآپهایی هستند که صرفا با هدف جذب مخاطب تولید شده و قطعا انگیزههای دیگری به جز بلاکچین را در بر میگیرد.
رفتار گلهای یا توده، دلیل گستردگی همستر
کامران ندری، کارشناس اقتصادی نیز در خصوص چرایی ترویج گسترده چنین بازیهایی که با رنگ و لعاب اقتصادی در جامعه به ویژه جوانان مورد استقبال قرار میگیرد، گفت: به هر حال عدهای ریسکهایی را قبول میکنند و بر اساس جو اقتصاد ممکن است تصمیماتی را بگیرند و با رفتار گلهای یا توده به انجام چنین کارهایی پافشاری دارند و به آینده و نتیجه آن خوشبینانه نگاه می کنند.
علی رغم اینکه تجربه های مشابه قبل را نیز مشاهده کردهایم اما به دلیل نقص در فرهنگ سازی و همچنین نامشخص بودن مسیر اقتصاد، مردم به ادامه حرکت در مسیری که شاید نادرست و یا بی نتیجه باشد، ادامه می دهند.
وی ادامه داد: شاید برخی از مولفههای اقتصادی موجود در جامعه دلیلی بر انجام چنین کاری شده است. تنگناهای اقتصادی و نوسانات موجود در مسیر حرکت اقتصاد میتواند تشویق و ترغیبی برای گسترش چنین فرهنگی در بین مردم باشد.
ندری با تاکید بر اینکه نیاز کشور، اصلاح ساختار اقتصادی است، گفت: در حال حاضر بخشی از اقتصاد کشور دچار معایب بزرگی است که با هر تکان سیاسی، اقتصادی، بین المللی و حتی اجتماعی میتواند گرایشات مختلفی را در اقتصاد به گونههای مختلف ایجاد کند.
همستر، راه آسان درآمد زایی، اما بی نتیجه
همستر کامبت شاید در ظاهر فریببندهای که دارد، تنها باعث جذب مخاطبان زیادی در تلگرام شده است به گونهای که افراد با خرید سیم کارتهای اعتباری ارزان راه جدیدی را به سمت بازی همستر باز کرده اند.
واقعیت این است که اگر راه و روش اداره اقتصاد کشور به گونهای باشد که علاوه بر توسعه تولید، صادرات و قدرت نمایی بخشهای مولد در اقتصاد، نبایدهای ورود مولفههای بدون پایه و اساس به این بخش استراتژی فرهنگ سازی شود، قطعا بخش زیادی از مردم به دنبال کسب و کارهای بی هدف و درآمدهای واهی نخواهند رفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0