تقدیر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بعنوان مدیر برتر حوزه سلامت

در این همایش بزرگ از خانواده صنعت گردشگری سلامت و از روسای ۴ دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تهران، شهید بهشتی و مازندران به عنوان مدیر برتر سلامت و همکاری های موثری که در حوزه صنعت گردشگری سلامت داشتند با اهدای تندیس تقدیر شد. معاون امور مجلس رئیس جمهور از برنامه‌ریزی دولت چهاردهم برای تبدیل شدن […]

در این همایش بزرگ از خانواده صنعت گردشگری سلامت و از روسای ۴ دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تهران، شهید بهشتی و مازندران به عنوان مدیر برتر سلامت و همکاری های موثری که در حوزه صنعت گردشگری سلامت داشتند با اهدای تندیس تقدیر شد.

معاون امور مجلس رئیس جمهور از برنامه‌ریزی دولت چهاردهم برای تبدیل شدن ایران به یکی از کشورهای فعال و برتر در صنعت گردشگری سلامت خبر داد و گفت: توجه به صنعت گردشگری سلامت ضروریست و باید حداکثر بهره‌برداری را از این صنعت کنیم زیرا جز ۱۰ کشور برتر دنیا از لحاظ جذابیت‌های گردشگری هستیم. شهرام دبیری اسکویی در سومین همایش و نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مرکز همایش های صدا و سیما، گردشگری سلامت را برای کشور مهم دانست و گفت: سیستم آموزش پزشکی در ایران قوی بوده و فارغ التحصیلان ما توانایی دریافت بورد تخصصی اروپا و آمریکا را دارند.

وی افزود: از منظر برخورداری از تجهیزات پزشکی نیز ایران وضعیت نسبتاً مطلوبی دارد که باید از این ظرفیت ها در صنعت گردشگری سلامت بهره ببریم.

وی با بیان اینکه نرخ خدمات پزشکی در کشور نسبت به سایر کشورها پایین تر است، تصریح کرد: از اولویت های اصلی دولت تقویت روابط با کشورهاست و در کنار گردشگری سلامت، باید از پتانسیل خود در صنعت گردشگری و از ظرفیت های قانونی استفاده کرد و با برنامه ریزی صحیح از مزیت های این صنعت بهره برد. دبیری گفت:‌ کیفیت خدمات پزشکی در ایران بسیار خوب است که با کشورهای پیشرفته اروپایی برابری می کند و باید از این ظرفیت ها برای جذب بیماران خارجی استفاده کنیم تا به درآمدزایی بیمارستانها نیز کمک شود. وی ادامه داد: در دولت و مجلس تلاش می‌کنیم از برنامه‌ریزی، ظرفیت ها و فعالان جامعه پزشکی و بخش خصوصی در ارتقای صنعت گردشگری سلامت استفاده کنیم تا ایران به یکی از کشورهای فعال منطقه تبدیل شود.

در ادامه رئیس سومین همایش و نمایشگاه بین‌المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی گفت: یک میلیارد دلار صادرات تجهیزات پزشکی، یک میلیارد دلار درآمد از دارو و ۶ میلیارد دلار درآمد از گردشگری سلامت در برنامه هفتم توسعه در نظر گرفته شده و از دولت چهاردهم انتظار می‌رود در تحقق این امر بخش خصوصی را همراهی کند.

انوشیروان محسنی بندپی افزود: در قانون هفتم فصل مجزایی برای گردشگری داریم و حتی برای وزارت بهداشت تکالیفی تعیین شده است، اکنون برخی کشورهای همسایه مانند عمان پزشکان ما را با دادن تسهیلات جذب می کنند، این زنگ خطری برای ما است و از دولت چهاردهم انتظار داریم نگاه جامع تر و ویژه تری به بحث سلامت و ارتقای سطح معیشتی پزشکان داشته باشد.

پایان خبر/