افتتاح ۶ پروژه روستایی طی هفته دولت در استان مرکزی
حشمت اله عباسی در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت، افزود: ۲۱۴ انشعاب غیر مجاز در استان مرکزی از ابتدای سال جاری شناسایی و تبدیل به مجاز شده است که انشعابات غیرمجاز منابع آبی را به هدر می دهد و خطراتی همچون به خطر انداختن بهداشت عمومی و سلامت مردم را به همراه دارد و اکثر آب های غیرمجاز برای مصارفی همچون استخر و آب دادن به باغ صرف می شود و این پدیده بدی است که آب را تسویه کنیم و برای این مصارف صرف کنیم.
وی اظهار کرد:طی هفته دولت ۱۱ طرح آبفا در استان بهرهبرداری میشود که برای اجرای این طرحها ۵۴۴ میلیارد ریال از منابع ملی، استانی، محرومیتزدایی و دهیاریها تامین و هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: از این تعداد پروژه ۶ طرح روستایی، سه طرح شهری و ۲ طرح نیز اجرای شبکه فاضلاب پیش بینی شده است که طرح آبرسانی ملی در بخش محرومیت زدایی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به استان مرکزی ابلاغ شده که سهم سرزمین آفتاب در مرحله اول ۶۷ روستا با ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار در مرحله دوم ۱۳۲ روستا با ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که با اجرای آن، سطح برخورداری در روستاها به بالاترین سطح میرسد و دیگر روستایی در استان وجود نخواهد داشت که با تانکر آبرسانی شود.
عباسی ابراز کرد: طی هفته دولت شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی پروژه های مهمی در امر آبرسانی در شهر و روستا خواهد داشت که از آن جمله می توان به افتتاح مخزن ۱۰۰ مترمکعبی روستای کلاغنشین، افتتاح شبکه آب شرب روستای علی آباد خنداب، نصب و راه اندازی مخزن در یکی از روستای خنداب، آبرسانی به مجتمع کمال آباد،آبرسانی به روستایی در ساوه و آبرسانی و برق رسانی به یکی دیگر از روستاهای ساوه اشاره کرد.
وی گفت: شبکه استان مختلط است و در گذشته حدود ۵۰ درصد شبکه آلزبت یا لوله های سیمانی است که منسوخ شده و به مرور در حال اصلاح است، همچنین
بخشی از کارها هم اعتبار محور است و هزینه های تعمیر و آسفالت بسیار زیاد شده و کمی سرعت و روند کار اصلاح شبکه ها کم شده اما در دستور کار قرار دارد.
عباسی اضافه کرد: برنامه هوشمندسازی شبکه در دست اقدام است تا بتوانیم آب را مدیریت کنیم، ضمن اینکه با همه کمبودها نگذاشته ایم مردم در امورات زندگی دچار نگرانی قحطی آب بشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی یادآور شد: سدهای استان شرایط بسیار سختی را دارند و مردم باید بدانند منابع آبی دچار مسائل کیفی شده و باید همه مصرف آب را مدیریت کنند، همچنین ۹۱ درصد آب در کشاورزی مصرف می شود و اگر ۱۰ درصد در آن صرفهجویی شود بخشی از آب شرب کشور تامین می شود.
وی در پایان گفت: متوسط بارندگی در کشور بین ۲۶۰ تا ۲۷۰ میلی متر یک سوم متوسط دنیا است و در مصرف از نرم دنیا بسیاری از مصارف ما در انرژی بالاتر است و این ناترازی انرژی مشکل ساز خواهد شد پس باید فرهنگ درست مصرف کردن را توسعه دهیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰