برداشت ۱۶۰ تن آلو بخارای دیم از باغ‌های نی‌ریز

فارس_ مدیر جهادکشاورزی شهرستان ني‌ريز از برداشت 160 تن آلوبخارای دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول در منطقه مشكان بالغ بر 170 هکتار می باشد که 160 هكتار آن بارور است. 

کلمه نیوز_ علیرضا بصیری افزود: همه ساله برداشت این محصول از اواسط مرداد ماه آغاز می‌شود و تا اواسط شهریورماه ادامه‌ دارد.

به‌گفته‌ وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته‌است.

بصیری تاکید کرد: این محصول بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیز کاربرد دارد.