تولید ۳۵۰ تن گوجه گیلاسی در بیضا

کلمه نیوز_ صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت این محصول در محیط باز از اوایل تیر ماه شروع شد و با برداشت سه چین گوجه در اواخر شهریورماه به پایان رسید. مویدی با بیان اینکه سال گذشته سطح زیر کشت گوجه گیلاسی شهرستان دو هکتار بوده است، افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول در فضای […]

کلمه نیوز_ صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت این محصول در محیط باز از اوایل تیر ماه شروع شد و با برداشت سه چین گوجه در اواخر شهریورماه به پایان رسید.

مویدی با بیان اینکه سال گذشته سطح زیر کشت گوجه گیلاسی شهرستان دو هکتار بوده است، افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول در فضای باز، با افزایش ۲٫۵ برابری به پنج هکتار رسید.

این مقام مسئول تصریح کرد: گوجه فرنگی کشت شده رقم “چری” با میانگین تولید ۷۰ تن محصول در هر هکتار است.

او خاطرنشان کرد: همه مزارع گوجه فرنگی به‌صورت کشت نشایی بوده و آبیاری مزارع تماما با روش آبیاری تحت فشار انجام می‌گیرد.

به گفته وی؛ ۸۰ درصد از این محصول به خارج از استان خصوصا به تهران صادر می‌شود و ۲۰ درصد آن در استان به مصرف می‌رسد.

او توضیح داد: بکارگیری توصیه های فنی کارشناسان جهاد کشاورزی و کنترل تلفیقی در مبارزه با آفات و بیماری ها در افزایش تولید این محصول نقش بسزایی دارد.

مویدی از مهم‌ترین ویژگی‌های گوجه‌ گیلاسی داشتن آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. گوجه گیلاسی مانند گوجه فرنگی برای قلب و عروق مفید است و در پیشگیری از سرطان روده نقش دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خطاب به کشاورزان تاکید کرد: اطلاعات اراضی خود را حتماً با همکاری کارشناسان مربوطه در سامانه‌های پهنه بندی و سامانه سامکا جهت رصد و پایش مستمر بارگذاری کنند.