تنها راه نجات نوجوانان و جوانان از گزند آسیب ها جذب آنها به مساجد است
امید عطایی در دیدار اسلام خواجه یی سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان ضمن تبریک هفته وحدت و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: طرح ملی طراوت، حرکتی بسیار مثبت و اثرگذار در حوزه جوانان و خانواده است.
وی فرهنگ را یکی از مهمترین مباحث جامعه دانست و افزود: مشکلات اقتصادی نباید موجب شود تا مهمترین اصل که همان حوزه فرهنگ است، نادیده گرفته شود و مسجد بهترین مکان برای ترویج و نهادینه سازی فرهنگ در جامعه است.
رئیس سازمان همیاری شهرداری های استان هرمزگان با تاکید بر اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در راستای گسترش فرهنگ ایرانی اسلامی برنامه ریزی و حرکت کنند، گفت: فرهنگ مسجدی و قرآنی می تواند مسیر زندگی افراد جامعه را دگرگون کند.
وی همچنین با اشاره به گسترش فعالیت ها در فضای مجازی، تاکید کرد: امروز فضایی مجازی به بخش مهمی از زندگی روزانه مردم تبدیل شده است و در کنار همه مزایا، متاسفانه معایب جدی هم دارد و ضروری است که کانون های فرهنگی هنری مساجد برای این مهم برنامه داشته باشند.
عطایی به عملکرد بسیار خوب برخی از کانون ها در حوزه راه اندازی مواکب اشاره کرد و گفت: کانون فرهنگی هنری منتظران فرج روستای چهواز شهرستان پارسیان که در مسیر حرکت زوار اربعین قرار گرفته است با جلی همکاری همه اهالی روستا خدمات شایانی را به زائرین ارائه می دهد.
وی با اذعان به اینکه همه دستگاه ها، ادارات و نهادها و سازمان ها باید برای اعتلای فرهنگ ایرانی اسلامی از طریق حمایت از کانون های فرهنگی هنری مساجد کمک کنند، افزود: مجموعه سازمان همیاری شهرداری های هرمزگان آمادگی خود را برای پشتیبانی از فعالیت های موثر کانون ها اعلام می کند.
اسلام خواجه یی، سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان نیز ضمن تبریک هفته وحدت و هفته دفاع مقدس، گزارش مبسوطی را از فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در حوزه های مختلف ارائه داد و به تشریح طرح ملی مسجدی «طراوت» پرداخت.
وی افزود: تقویت احساس هویت و روحیه امید در نوجوانان و تعلق خاطر آنان به محله و ایجاد همبستگی و تعامل مطلوب میان مدارس و مساجد و ارتقاء آن با محوریت نوجوانان دانش آموز، اولیاء و مربیان ازجمله اهداف طرح ملی مسجدی «طراوت» است.
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان ادامه داد: طرح ملی طراوت در قالب نهاد خانواده، محله، مسجد و مدرسه از ابتدای مهرماه سال جاری تا شهریور سال آینده در استان اجرا خواهد شد.
خواجه یی افزود: جامعه تحت پوشش این طرح، نوجوانان پسر و دختر سنین ۱۱ تا ۱۷ سال است و در ۷ مرحله استعدادیابی، آموزش، هدایت، تولید، رقابت، عرصه اجرا برای مردم، نظارت و ارزیابی و پس از اجرا برگزار می شود و دوره های توجیهی خانواده ها به صورت آموزش شهروندی و کارگاهی است.
وی، یکی از رویکردهای اصلی طرح را توجه به مباحث قرآنی و دینی دانست و گفت: براساس آن تجوید، صوت و لحن، ترجمه، تفسیر، قرآن و نهج البلاغه در برنامه و دستور کار است و توجه به هوش مصنوعی، تندخوانی، فن بیان، اجرا و گویندگی، همچنین علوم نوین کامپیوتور از مصداق دیگر آموزشی این طرح است
برپایه این گزارش؛ در این دیدار کارشناسان فرهنگی هنری و رسانه و روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد، خواجه یی سرپرست این ستاد را همراهی می کردند.
گفتنی است؛ یکهزار و ۶۳ کانون فرهنگی هنری با بیش از ۱۴۰ هزار عضو در سطح مساجد استان هرمزگان در حال ارائه خدمات متنوع فرهنگی، هنری، مشاوره ای، آموزشی، اردویی و … به جامعه هدف هستند.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0