امضای تفاهم‌نامه توانمندسازی هنرستان‌های دریایی استان هرمزگان

مشاور وزیر آموزش و پرورش در تحقق عدالت آموزشی، از موفقیت‌های استان هرمزگان در توسعه آموزش‌های مهارتی خبر داد و گفت: وضعیت آموزش و پرورش هرمزگان در شاخه کار و دانش و فنی و حرفه‌ای بسیار مطلوب بوده است. علی بذرافشان، با بیان اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری شده است که پوشش تحصیلی شاخه […]

مشاور وزیر آموزش و پرورش در تحقق عدالت آموزشی، از موفقیت‌های استان هرمزگان در توسعه آموزش‌های مهارتی خبر داد و گفت: وضعیت آموزش و پرورش هرمزگان در شاخه کار و دانش و فنی و حرفه‌ای بسیار مطلوب بوده است.

علی بذرافشان، با بیان اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری شده است که پوشش تحصیلی شاخه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش به ۵۰ درصد برسد، خاطرنشان کرد: استان هرمزگان با عبور از هدف ۵۵ درصدی، عملکرد بهتری از میانگین کشوری داشته است.

بذرافشان عنوان کرد: با توجه به توسعه کمی، اکنون استان هرمزگان به دنبال تحقق اهداف کیفی است. امضای تفاهم‌نامه امروز یکی از این اقدامات است که با تجهیز و به‌روزرسانی هنرستان‌های دریایی، فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها به شایستگی‌های بالاتری برای ورود به بازار کار دست خواهند یافت.

 سهم ۵۵ درصدی هرمزگان در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان، از امضای تفاهم‌نامه توانمندسازی هنرستان‌های دریایی استان با حضور علی بذرافشان، مشاور وزیر در تحقق عدالت اجتماعی، و دیگر مسئولان خبر داد.

محمد قویدل افزود:  این تفاهم‌نامه با مشارکت مؤسسات خیریه و تخصصی برای تقویت هنرستان‌های دریایی امضا شد.   قویدل اعلام کرد:  استان هرمزگان موفق شده است سهم ۵۵ درصدی خود در توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را محقق کند و یکی از اهداف اصلی این تفاهم‌نامه، تجهیز هنرستان‌ها و توانمندسازی نیروی انسانی در این حوزه است.

وی تأکید کرد:  اولویت اصلی سال تحصیلی جدید، استانداردسازی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هنرستان‌های دریایی استان است.

وی اضافه کرد:این استانداردها با همکاری مؤسسات فعال در حوزه دریانوردی و بر اساس استانداردهای بین‌المللی اجرا می‌شود تا هنرجویان مدارک معتبر و بین‌المللی دریافت کنند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، نیز در مراسم امضای تفاهم‌نامه توانمندسازی هنرستان‌های دریایی هرمزگان، مطرح کرد:  هدف اصلی این تفاهم‌نامه، ارتقای توان کارآفرینی و بهره‌مندی حداکثری هنرجویان از امکانات و آموزش‌های باکیفیت است.

مصطفی آذرکیش، از نقش ارزشمند جامعه خیرین در پیشبرد این پروژه‌ها قدردانی کرد و افزود که این تفاهم‌نامه، با هدف تقویت تولید داخلی و کاهش نرخ بیکاری، نقش مهمی در توسعه آموزش‌های مهارتی دارد

آذرکیش توضیح داد: این تفاهم‌نامه به بهبود کیفیت آموزش در هنرستان‌های کشور کمک خواهد کرد و نظام آموزش و مهارت با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در زمینه فضا، نیروی انسانی و تجهیزات، خروجی‌های بهتری خواهد داشت.

پایان خبر/