آغاز فعالیت هیات‌های اندیشه‌ورز کمیته امداد با رویکرد و نظم جدید

کلمه نیوز_ سعید زارع‌زاده با تبیین اهداف راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز کمیته امداد، گفت: شناسایی مسائل و چالش‌های کلان و راهبردی و همچنین اعتلا و ارتقای کارآمدی و بهره‌‌وری کمیته امداد در کنار ترویج گفتمان با بهره‌گیری از دانش و تجربیات اساتید، دانشجویان نخبه و صاحب‌نظران عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، از مهمترین اهداف راه‌اندازی […]

کلمه نیوز_ سعید زارع‌زاده با تبیین اهداف راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز کمیته امداد، گفت: شناسایی مسائل و چالش‌های کلان و راهبردی و همچنین اعتلا و ارتقای کارآمدی و بهره‌‌وری کمیته امداد در کنار ترویج گفتمان با بهره‌گیری از دانش و تجربیات اساتید، دانشجویان نخبه و صاحب‌نظران عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، از مهمترین اهداف راه‌اندازی مراکز اندیشه‌ورز در کمیته امداد است.

وی افزود: به دنبال تقویت ایده‌پروری و ایده‌پردازی و نهادینه کردن علم‌محوری و جمع‌اندیشی در کمیته امداد هستیم و این مراکز اندیشه‌ورز در این زمینه بسیار راهگشا خواهند بود.

معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد با بیان اینکه هیات‌های اندیشه‌ورز از متخصصان، پژوهشگران، سیاست‌مداران و نخبگان تشکیل شده‌ است، اظهار کرد: این اعضا دارای توانمندی‌ها، علائق عملی و نظری در یک یا چند رشته و قلمرو بوده و تلاش می‌کنند مبتنی بر دانش نظری و تجارب عملی موجود، راه حل‌ها و توصیه‌های کاربردی در جهت مواجه بهینه با مسائل و پیچیدگی‌های مختلف پیش رو را به مخاطبان و کارفرمایان ارائه کنند.

وی اضافه کرد: این هیات‌ها ناظر به برنامه هفتم امداد امام(ره) در قالب سه هیات شامل امور حمایتی و توانمندسازی، نظام احسان و نیکوکاری و مردمی‌سازی امداد و امور مدیریتی، فناوری و هوشمندسازی، تشکیل می‌شوند.

زارع‌زاده خاطرنشان کرد: احصا و شناسایی چالش‌ها و موضوعات راهبردی با دعوت از افراد متخصص و نخبگان و بررسی و اظهار نظر در خصوص موضوعات از مهمترین وظایف هیات‌های اندیشه‌ورز است.

معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد تاکید کرد: این هیات‌ها به دنبال رفع نیازهای جامعه هدف متناسب با تغییر و تحولات روز، از طریق مطالعه، بررسی و تحقیق نسبت به این نیازها هستند.