جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود مرکز علمی کاربردی مجمع امور صنفی اهواز
کلمه نیوز – جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود و تقدیر از دانشجویان برتر آموزشی و فعال دانشگاه با حضور دکتر مراد بدری رئیس دانشگاه علمی کاربردی مجمع امور صنفی اهواز، مهران عرب قائم مقام مرکز، دکتر کیانوش بهرهی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خوزستان، محمدمهدی قانعی رئیس اداره مالی، اداری واحد استان، میثم بوستانی مسئول روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان، سیدمحمدرضا عالم زاده مدرس و مدیر گروه رشته مدیریت کسب و کار و جمعی دیگر از اساتید و پرسنل دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر مراد بدری رئیس دانشگاه علمی کاربردی امورصنفی اهواز ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورود، از زحمات کلیه پرسنل دانشگاه همچنین عملکرد بالای قائم مقام این مرکز قدردانی کرد و اظهار داشت: این دانشگاه با تمام توان خود جهت هر چه بهتر بودن نحوه تدریس و مهارت آموزی دانشجویان قدم بر خواهد داشت.
در ادامه مهران عرب قائم مقام مرکز علمی کاربردی مجمع امور صنفی اهواز ضمن خیرمقدم به دانشجویان گفت: امتیازی که دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاه ها دارد مهارتی بودن آن است. از بزرگترین اهداف این مرکز به اشتغال رساندن دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن آنها می باشد. وی کار کردن به صورت جدی بر واحد های عملی دانشگاه را امری ضروری دانست.
این مقام مسئول با اشاره به جایگاه اتاق اصناف گفت: از دستاورد های هیت رئیسه جدید اتاق اصناف می توان به رشد صدور پروانه کسب اشاره کرد. همچنین طی سال های ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۲ رکورد بسیار بالایی را نسبت به سال ۱۴۰۰ در خصوص صدور جواز کسب داشته ایم. یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته، راه اندازی شورای تخصصی حل اختلاف در اصناف برای اولین بار توسط قوه قضاییه می باشد که موضوعاتی غیر از تعزیراتی را پیگیر خواهد بود.
عرب با توجه به راه اندازی یک سامانه آموزشی یکپارچه ادامه داد: سامانه درخواست دانشجویی در واقع سامانه ای است جهت انجام هرچه بهتر و سریع تر کارهای دانشجویان بدون حضور آنها در مرکز که به صورت سیستمی انجام خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به سامانه پروفایل دانشجویی و اهمیت آن برای مرکز بیان کرد: این پروفایل قطعا” باید از جانب دانشجو تکمیل گردد تا مرکز بتواند با توجه به داشتن پروفایل شخصی از کلیه دانشجویان، جهت برنامه ریزی های موثرتر در خصوص آنها اقدام کند.
در ادامه کیانوش بهرهی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خوزستان ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان و با اشاره به جایشگاه این دانشگاه در بازار کار اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی است که در مدت ۳۳ سال فعالیت خود و فارغ التحصیلی غریب به ۴ میلیون نفر دانشجو، تاثیر بسیار موثری در تولید مهارت و توسعه علم در کشور داشته است.
وی گفت: آنچه برای این مجموعه حائز اهمیت می باشد، حفظ کیفیت آموزش است و با توجه به سبقه دانشگاه و بهره مندی از اساتید مجرب معتقد هستیم، قطعا” می توانیم در تحولات آموزشی استان نقش به سزایی داشته باشیم. همچنین به دلیل مهارتی بودن این دانشگاه، مدرک تحصیلی در این دانشگاه از پذیرش بالاتری نسبت به سایر دانشگاه ها در سطح بین المللی برخوردار است.
این مقام مسئول عنوان کرد: دانشگاه علمی کاربردی زیر مجموعه وزارت علوم و دارای مدرک رسمی و معتبر می باشد که توانسته است تاثیر مثبتی در جذب مهارت دانشجو داشته باشد.
وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر افرادی به راحتی وارد بازار کار می شوند که، دارای حرفه و مهارت باشند و قطعا” دانشجوی فارغ التحصیل این مرکز در خصوص ایجاد اشتغال دچار مشکل نخواهد بود. دانشگاه علمی کاربردی واحد استان خوزستان طی دو سال گذشته توانسته رتبه سوم کشوری را در پذیرش دانشجو، توسعه مهارت، فعالیتهای پژوهشی، پرداخت وام های خود اشتغالی و کارهای فرهنگی را به خود اختصاص دهد.
در بخش دیگری از این آیین سیدمحمدرضا عالم زاده مدرس و مدیر گروه رشته مدیریت کسب و کار با بیان تبریک آغاز نیم سال تحصیلی به دانشجویان اظهار داشت: تفاوت بسیار چشم گیری در مقایسه دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها وجو دارد. در دانشگاه های دیگر مانند پیام نور، غیر انتفاعی و آزاد رشته های متفاوتی با شیوه های متفاوت تدریس می شود اما نه به شکل مجموعه علمی کاردبردی. این دانشگاه، دانشگاهی است که تجربه در کنار کارعملی قرار گرفته است.
وی با اشاره به مهارتی بودن و نحوه تدریس مدرسان این دانشگاه افزود: در دانشگاه علمی کاردبردی، اساتید اگر تجربه عملی در ارگان های دولتی یا بخش خصوصی بازار کار را نداشته باشند غیرممکن است جهت تدریس و شروع فعالیت دعوت به همکاری شوند.
همچنین در ادامه مجید شمس مدرس و مدیر گروه رشته حسابداری ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود، رشته حسابداری را رشته ای مفهومی دانست و گفت: این رشته، کاملا” کاربردی است و برخلاف دیگر دانشگاه ها که این رشته را تئوری می دانند و تدریس می کنند، در این دانشگاه خوشبختانه در کنار تدریس، کار عملی انجام می شود.
در پایان این آیین از دانشجویان برتر آموزشی و دانشجویان فعال در زمینه های فرهنگی و دانشجویی مرکز تجلیل به عمل آمد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0