۶۴ پروژه آبرسانی در شهرها و روستاهای بندرعباس فعال است/مقابله با انشعاب های غیرمجاز باید با جدیت دنبال شود
عبدالحمید حمزه پور در جلسه مشترک با فرماندار و بخشداران شهرستان بندرعباس افزود: از این تعداد، ۱۴ پروژه در منطقه یک، ۱۴ پروژه در منطقه ۲ و ۳۰ پروژه در منطقه ۳ بندرعباس و ۶ پروژه در بخش فین قرار دارد.
وی، اعتبار پیش بینی شده برای این پروژهها را ۱۷۶ میلیارد تومان عنوان کرده افزود: تاکنون ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای این پروژهها تخصیص داده شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به چالشهای حوزه آب و فاضلاب افزود: با توجه به خشکسالی و گرما وضعیت تامین آب نیز متاثر از آن است اما خوشبختانه به رغم این موانع، توانستیم با برنامه ریزی و آرامش نسبی تابستان را پشت سر بگذاریم.
حمزه پور همکاری فرمانداران، بخشداران، و دهیاران را برای گذر از تابستان ستود و گفت: برای تامین آب شرب پایدار بسیاری از پروژه های راکد را فعال کردیم و در حال حاضر در صعب العبورترین نقاط هرمزگان پروژه تکمیل شده یا فعال داریم.
وی با تاکید بر اینکه اجرای پروژه های جدید از جمله توسعه شهرها باید به تامین به موقع اعتبارات مورد نیاز جهت زیرساخت های آب شرب و شبکه جمع آوری فاضلاب توجه جدی کرد، گفت: چرا هنوز در بسیاری از مسکن های مهر شهرک پیامبر اعظم(ص) شهر بندرعباس با گذشت چندین سال با مشکل جدی مواجه هستیم. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، همچنین به شرایط بحرانی سد استقلال، شمیل و نیان اشاره کرد و گفت: با توجه به تداوم وضعیت خشکسالی و کم بارشی ضروری است، اقدام لازم برای صدور مجوز خرید تضمینی حداقل به میزان ۳۵ هزار متر مکعب آب از طریق احداث آب شیرین کن جهت شهر بندرعباس صورت گیرد تا تابستان آینده با چالش مواجه نشویم.
وی در پایان به اقدامات حوزه فاضلاب اشاره کرد و گفت: تاکنون ۸۵۰ کیلومتر خطوط جمع آوری فاضلاب اجرا شده است که برای بهره مندی کل جمعیت، ۲۳۰ کیلومتر دیگر باید اجرا شود.
حمزه پور گفت: از مجموع ۲۳۰ کیلومتر باقی مانده خطوط جمع آوری فاضلاب، ۱۳۰ کیلومتر آن در بافت فرسوده و کمتر توسعه یافته است که تخصیص اعتبار از بخش مسئولیت های اجتماعی می تواند به تسریع در این روند کمک شایانی کند.
در ادامه این نشست، حبیب بهادری فرماندار بندرعباس به خدمات انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در یکی از حوزه هایی که خدمات شایانی انجام شده، حوزه آبرسانی است. به گفته وی، در سه سال گذشته رویکرد بسیار خوبی در حوزه آب و فاضلاب شکل گرفته است.
به گفته وی، در حوزه جمع آوری فاضلاب کار بسیار بزرگی صورت گرفته که یکی از این اقدامات تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس است که از دهه ۶۰ آغاز شده و تنها در سه سال اخیر شاهد ۶۰ درصد پیشرفت هستیم.
فرماندار بندرعباس، برخورد با انشعاب های غیرمجاز را مورد تاکید قرار داد و گفت: فرمانداری در این زمینه همکاری لازم را با آبفا انجام خواهد داد.
وی به آمادگی فرمانداری برای آموزش دهیاران و بخشداران در ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا آب شرب صرفا در بخش بهداشت و شرب مورد استفاده قرار گیرد و از آبیاری فضای سبز خودداری شود.
بهادری همچنین ایجاد مسکن بدون توجه به زیرساخت را اشتباه دانست و گفت: با ایجاد زیرساخت ها، می توان از مشکلات جلوگیری کرد. فرماندار بندرعباس، بازگو کردن اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو را ضروری دانست و خواستار تبیین بیشتر اقدامات در حوزه آبفا با توجه به فعالیت های گسترده این شرکت در سطح استان و شهرستان بندرعباس شد تا از این طریق بتوان تصویری از آینده به مردم ارائه کرد.
پایان خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0