تعامل خوب نهاد وکالت با کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دوازدهم
دکتر جعفر کوشا، در دومین روز همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران به میزبانی استان مرکزی در اراک، افزود: باید نمایندگانی متخصص وارد این کمیسیون شوند و امیدوارم با تعامل خوب بین این کمیسیون و کانون وکلا، اتفاقات خوبی در حوزه نهاد وکالت رقم بخورد.
وی ابراز کرد: تبصره ماده ۴۸ آیین دادرسی کیفری به رانت تبدیل شده و امروز اراده اصلاح این قانون در مجلس شورای اسلامی وجود دارد که امیدوارم با تعامل بین کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس این تبصره اصلاح شود.
کوشا همچنین ابراز امیدواری کرد: چالش های قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در حوزه وکالت با همکاری اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس رفع شود.
در ادامه این همایش نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، اظهار کرد: قانون تسهیل که سال گذشته در مجلس تصویب شد متاسفانه یک آسیب جدی و لطمه جبرانناپذیری بر پیکره این نهاد فاخر و عظیم زد.
دکتر عثمان سالاری افزود: کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس این اراده و عزم را دارد که در راستای رفع مشکلات حقوقی جامعه حقوقی کشور به خصوص وکلا و کارشناسان، هر اقدامی که بتواند را در این راستا انجام دهد.
وی با انتقاد از تصویب قانون تسهیل، ابراز کرد: وکالت، شغل نیست، بلکه یک حرفه و فن است، بنابراین مگر میشود دفاع از جان و مال و نوامیس را به کسانی سپرد که فاقد دانش حقوقی کافی باشند یا از صلاحیت علمی لازم برخوردار نباشند، لذا باید گفت نگاه و رویکرد بهزیستی و کمیته امدادی به نهاد فخیم وکالت یک نگاه و رویکرد غلط است.
در ادامه دکتر بهنام حبیب زاده مومن رییس کانون وکلای مرکز( تهران) نیز گفت: وظیفه نمایندگان قانون گذاری حکیمانه در کشور است و به همان نحو که نمایندگان مجلس وکیل مردم هستند وکلا نیز وکیل مردم هستند.
وی افزود: وکلا ریشه در آب و خاک ایران دارند، امروز معتقدیم مجلس شورای اسلامی افرادی را دارد که به کار کارشناسی توجه می کنند و می توانیم نخبه گزینی در کشور داشته باشیم که منوط به رفع نقاط ضعف است.
حبیب زاده اظهار کرد: کانون های وکلا را انحصارطلب طی سالیان گذشته قلمداد کردند و این بی اخلاقی محض بود، بنابراین اگر افراد ناشی و غیرکاردان را وارد وکالت کنیم مردم و جامعه ضرر می کند.
وی افزود: وکیل و قاضی خوب جامعه را نجات می دهد وکلا دغدغه مند هستند و اگر یک وکیل بد باشد جامعه وکالت بد نیست و این را به تمام جامعه وکالت نباید تعمیم داد.
رییس کانون وکلای مرکز بیان کرد: می خواهیم بهترین روابط را با حاکمیت داشته باشیم که این همبستگی جامعه و مردم را به بالاترین نقطه فرهنگی و اجتماعی خواهد رساند.
گفتنی است، در این جلسه اعضای هیات مدیره کانونهای وکلای دادگستری ایران به تشریح دیدگاهها و نقطه نظرات خود در حوزههای مختلف پرداخته و آسیبهای ناشی از وضع قوانین علیه نهاد وکالت را بیان کردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰