اهمیت تنظیم الگوى غذایى سالم و مصرف صحیح روغن ها و چربى ها
کلمه نیوز_ «اورنگ ایلامی» در این نشست با تاکید بر اهمیت افزایش اطلاعات تغذیه اى مردم جامعه، افزود: در سال جارى نیز همچون سال هاى گذشته، این پویش با هدف اطلاع رسانى و اصلاح باورهاى نادرست برگزار مى شود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه با تأکید بر نقش رژیم غذایى در بروز چاقى، به ویژه مصرف بیش از اندازه چربی های حیوانى و گیاهى، این پدیده را عامل خطر بسیارى از بیماری های غیرواگیر دانست.
دکتر ایلامى هدف از اجراى پویش ملى تغذیه سالم در سال جارى را کاهش میزان کل دریافت چربى رژیم و کاهش دریافت اسیدهاى چرب ترانس و اشباع بیان کرد و ادامه داد: کاهش مصرف چربى هاى ترانس با جایگزینى با چربى اشباع و کربوهیدرات، منجر به کاهش LDL و کاهش خطر مرگ و میر ناشى از مصرف بالاى کلسترول مى شود.
این مقام مسوول در دانشگاه با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح چربى ها و روغن ها در رژیم غذایى، افزود: مطالعات نشان داده حتى کاهش اندک میزان چربى مصرفى مى تواند منجر به کاهش خطر بیمارى هاى قلبى عروقى و عروق کرونر قلب شود.
این نشست به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکى شیراز و به منظور برنامه ریزى و هماهنگى اجراى پویش امسال، برگزار شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰