سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه در نشست هماهنگى اجراى پویش ملى «تغذیه سالم» تاکید کرد؛

اهمیت تنظیم الگوى غذایى سالم و مصرف صحیح روغن ها و چربى ها

فارس_ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکى شیراز در نشست هماهنگى اجراى پویش ملى «تغذیه سالم» سال جارى، با اشاره به افزایش شیوع بیمارى هاى غیر واگیر، یکى از اقدامات ضرورى را افزایش سطح آگاهى و ارتقای سواد تغذیه اى جامعه با برگزارى پویش هاى سلامت محور دانست.

کلمه نیوز_ «اورنگ ایلامی» در این نشست با تاکید بر اهمیت افزایش اطلاعات تغذیه اى مردم جامعه، افزود: در سال جارى نیز همچون سال هاى گذشته، این پویش با هدف اطلاع رسانى و اصلاح باورهاى نادرست برگزار مى شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه با تأکید بر نقش رژیم غذایى در بروز چاقى، به ویژه مصرف بیش از اندازه چربی های حیوانى و گیاهى، این پدیده را عامل خطر بسیارى از بیماری های غیرواگیر دانست.

دکتر ایلامى هدف از اجراى پویش ملى تغذیه سالم در سال جارى را کاهش میزان کل دریافت چربى رژیم و کاهش دریافت اسیدهاى چرب ترانس و اشباع بیان کرد و ادامه داد: کاهش مصرف چربى هاى ترانس با جایگزینى با چربى اشباع و کربوهیدرات، منجر به کاهش LDL و کاهش خطر مرگ و میر ناشى از مصرف بالاى کلسترول مى شود.

این مقام مسوول در دانشگاه با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح چربى ها و روغن ها در رژیم غذایى، افزود: مطالعات نشان داده حتى کاهش اندک میزان چربى مصرفى مى تواند منجر به کاهش خطر بیمارى هاى قلبى عروقى و عروق کرونر قلب شود.

این نشست به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکى شیراز و به منظور برنامه ریزى و هماهنگى اجراى پویش امسال، برگزار شد.