توضیح وزیر ارتباطات درباره سرنوشت فیلترینگ
به گزارش ایسنا، ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز – چهارشنبه ۷ آذر – هیات دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: توسعه نسل پنجم تلفن همراه در دستور کار است. یکی از موضوعاتی که مدت هاست مطرح بوده و امیدوار هستیم که در آینده نزدیک این موضوع را حل کنیم بحث فرکانسی است که برای […]
به گزارش ایسنا، ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز – چهارشنبه ۷ آذر – هیات دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: توسعه نسل پنجم تلفن همراه در دستور کار است. یکی از موضوعاتی که مدت هاست مطرح بوده و امیدوار هستیم که در آینده نزدیک این موضوع را حل کنیم بحث فرکانسی است که برای نسل پنجم تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر بخواهم مشخصا اشاره کنم در واقع باند فرکانسی ۳۵۰۰ و ۳۶۰۰ است. مقدمات آن فراهم شده و قیمت گذاری نیز صورت گرفته است. اگرچه برخی از نهادها هستند که یکسری دغدغه دارند. در حال پیگیری و مذاکره هستیم تا به جمع بندی برسیم و مزایده را نهایی کرده و واگذاری آن انجام شود. ان شاالله گشایشی در این خصوص انجام خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه چرا وزارت ارتباطات در خصوص فیلترکنندگان و بخش هایی که در فیلترینگ دخیل هستند صحبتی نمی کند، بیان کرد: بحث رفع فیلترینگ و بازگشایی یکی از موضوعاتی بود که از همان ابتدا در دستور کار وزارت ارتباطات از باب مطالعه آسیب های فنی و شناخت وضعیت موجود بوده است. نکته ای که باید خدمت شما یادآوری کنم این است که ما متناسب با مطالعاتی که داشتیم، طرحی را آماده کردیم که در گام اول این طرح خدمت رئیس جمهور ارائه شد. در ادامه این طرح را با تدبیر رئیس جمهور خدمت شورای سران ارائه کردیم.
وی اظهار کرد: متناسب با فرمایشاتی که رهبری داشتند و بحث امنیت روانی جامعه یکسری نکات منعکس شد. سران قوا نیز یکسری نمایندگانی را معرفی کردند. متناسب با این نگاه و بحث هایی که مطرح شد این طرح بهروز رسانی شد. نهایتا این طرح بعد از بررسی هایی که به عمل آمد، عملا در شورای عالی فضای مجازی – این طرحی که مقدمات آن توسط وزارت ارتباطات و دولت آماده شده بود و در شورای سران اصلاح شد – مورد بررسی قرار گرفت.
هاشمی در ادامه اظهار کرد: در این خصوص نقطه نظرات مختلفی وجود دارد. بعضی از عزیزانی که عضو شورای عالی فضای مجازی هستند به صورت طبیعی نقطه نظراتی داشتند. بنا شد که این طرح به مرکز ملی ارجاع پیدا کند و دبیر محترم به عنوان کسی که محوریت کار را بر عهده دارد این طرح را به شکل دقیق تری با استفاده از نظرات دستگاه های مختلف اصلاح کند. این طرح در دستور کار است و جلساتی نیز با محوریت مرکز ملی برگزار شده است. گزارشی که به من رسیده است طرح های دیگری نیز ارائه شده است. آخرین خبر این است که مرکز قرار است این طرح ها را جمع بندی کرده و نهایتا در صحن شورای عالی فضای مجازی بررسی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دولت می تواند حکم قوه قضاییه را لغو کند، بیان کرد: نهایتا آنچه که وجود دارد این است که شورای عالی فضای مجازی در خصوص سیاست گذاری در این حوزه نقش اثرگذار دارد؛ چراکه هم سران قوا و هم نهادهای مختلف در این شورا وجود دارد. هرگاه این شورا در خصوص رفع فیلترینگ به نتیجه رسید خدمت مردم اعلام خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص علت پایین سرعت اینترنت در چند روز اخیر، بیان کرد:در بحث سرعت اینترنت ما قائل هستیم که سرعت و وضعیت موجود حتما نیاز به ارتقاء دارد. این موضوع به ازدحام ترافیک ما در برخی از استان ها باز می گردد. بنده سفری به استان خراسان رضوی داشتم و با توجه به بررسی که از قبل انجام داده بودیم این موضوع را احصاء کرده بودیم که در خراسان رضوی با توجه به ترافیک زیادی که هست، باعث افت کیفیت خدمات چه در حوزه موبایل و چه در حوزه تلفن ثابت شده است.
وی افزود: این را در دستور کار گذاشتیم و به مجموعه مخابرات ایران ماموریت دادیم و در وزارت ارتباطات نیز حمایت می کنیم تا بتوانیم زیرساخت انتقال را در استان هایی که مشکل دارند فراهم کنیم. اگر بخواهیم با عدد و رقم صحبت کنیم در خراسان رضوی در ۶ ماه آینده صد در صد افزایش پیدا خواهد کرد. این برای استان هایی که حجم ترافیکی بالایی دارند و به لحاظ زیر ساختی مشکل دارند در دستور کار است. امیدواریم این مسیر را پیش ببریم. در بحث ارتباط بین الملل نیاز به بازنگری در رویکردها داریم. تعاملات و مذاکرات شروع شده است. مقداری زمان بر است که زیرساخت ها را ارتقاء داده و مردم این کیفیت را در زندگی خود احساس کنند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0