تدابیر پیشگیرانه نقش بسزایی در جلوگیری از کاهش سرقت تجهیزات برق دارد
سرهنگ مجید مهرانفر در نشست هم اندیشی با مدیران ارشد توزیع برق مرکزی با محوریت پیشگیری از سرقت تجهیزات شبکه برق ، با بیان اینکه سرقت یک پدیده اجتماعی است، گفت:باید در مواجهه و مقابله با سرقت شیوه درست مقابله با آن را انتخاب کنیم ودر این امر مهم اهتمام ویژه ای داشته باشیم.
وی بیان کرد: نقش شرکت توزیع برق در آگاه سازی ، اطلاع رسانی، فرهنگ سازی ، ترغیب و تشویق لزوم پیشگیری از سرقت تجهیزات اهمیت و تاثیر گذاری بالایی دارد.
سرهنگ مهرانفر، بهره گیری از علائم و لباس های متحد الشکل مامورین ، گشت های شبانه مشترک خودروهای نیروی انتظامی با پرسنل شرکت توزیع با چراغ های گردان و آژیر درمقابله با سرقت تاکید کرد .
فرمانده انتظامی شهرستان اراک هم آمادگی نیروهای تحت امر خود را برای همکاری با شرکت توزیع برق استان در زمینه شناسایی، کشف و دستگیری سارقین تجهیزات شبکه توزیع برق ومراکز استخراج رمزارز غیرمجاز اعلام کردند.
سرهنگ علیرضا معیریان افزود: بهره گیری و هم افزایی ظرفیت های شرکت توزیع برق و نیروی انتظامی، مهمترین عامل در جلوگیری از سرقتها در سطح شهر و استان می باشدو این ارتباط نزدیک و تنگاتنگ در کنار برگزاری جلسات و فعالیت های فرهنگی مهمترین ابزار در پیشگیری از سرقت می باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ضمن ارائه آماری در زمینه تجهیزات وتاسیسات برق استان گفت:امروزه برق زیرساخت زیرساختها است و به نوعی تمام نیاز مردم به برق است و اگر اختلالی در شبکه برق رخ دهد، شاهد بروز چالش خواهیم بود که لازم است تا با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضایی بتوانیم از هم اکنون مشکلات و آسیبهای وارده به شبکه برق به حداقل برسانیم.
محمود محمودی با توجه به شرایط کمبودهایی که در خصوص تولید برق ،افزود: ما به ویژه در مناطق حاشیه شهر با معضل برقهای غیرمجاز مواجهه ایم و از دل این پدیده شاهد استفاده از دستگاههای ماینر برای استخراج رمزارز هستیم که فشار بسیار زیادی به شبکه برق وارد کرده و موجب آسیبهای جدی شده و به علت سودجویی برخی افراد متخلف قانون شکن خاموشیهای ناخواستهای روی شبکه ایجاد میکند و باعث ایجاد نارضایتی در میان دیگر شهروندان و اختلال در نظم عمومی جامعه میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مرکزی تصریح کرد: همکاریهای خوبی از گذشته تاکنون نیروی انتظامی با مجموعه ما در استان در بحث سرقت سیمهای شبکه داشته است و امیدواریم همچنان این حسن همکاری ادامه داشته باشد و با توجه به برنامه پیش آمده در خصوص فاصله میان تولید برق و افزایش مصرف امیدواریم در خصوص جمعآوری برقهای غیرمجاز و شناسایی و جمعآوری دستگاههای غیرمجاز استخراج رمزارز همکاری بیشتری باهم داشته باشیم.
مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم شناسایی ۸۵نفر مالخر و بازدید از ۳۲۰مرکز خرید و فروش ضایعات و پلمب ۳۰مرکز غیرمجاز وکشف ۲۳تن سیم مسی وانواع کابل را از جمله اقدامات انجام شده از سال گذشته تاکنون عنوان کرد.
مصطفی دهقانی کشف و جمع آوری حدود ۱۷هزار دستگاه ماینر از ۴۶۲مزرعه و پرداخت پاداش جمع آوری به میزان ۷میلیاردریال به گزارش دهندگان را از دیگر اقدامات برشمرد.
وی تجهیز ساختمانهای اداری و انبارهای شرکت به ۵۳۰ دستگاه دوربین مدار بسته، تهیه نرم افزار مدیریت و کنترل از راه دور برای ساماندهی سیستمهای اعلان سرقت در سطح استان ، تجهیز تمام ساختمانهای اداری انبارها و مراکز عملیاتی به دستگاه های اعلان سرقت تجهیز پستهای زمینی به قفل برقی را ازسایر فعالیت های انجام شده دانست.
شایان ذکر است ،در این جلسه تدابیر و راهکارهای مناسبی در حوزه پیشگیری و مقابله با سرقت تجهیزات برق استان مرکزی مورد بررسی وتبادل نظر قرار گرفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰