محسنی‌اژه‌ای: مجالس یازدهم و دوازدهم بیشترین تعامل را با قوه قضائیه داشته و دارد

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۱۲ آذرماه) پس از حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و نشست با نمایندگان مجلس در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی یکی از نهادهای بسیار مهم در نظام اسلامی و از مهم‌ترین قوا برای ریل‌گذاری […]

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۱۲ آذرماه) پس از حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و نشست با نمایندگان مجلس در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی یکی از نهادهای بسیار مهم در نظام اسلامی و از مهم‌ترین قوا برای ریل‌گذاری برای کشور است، عنوان کرد: چه در بحث قانون‌گذاری و چه در بحث مسائل دیگر که از باب نظارت برعهده مجلس است، هر مقدار که تعامل با دو قوای دیگر وجود داشته باشد، مسائل کشور و مردم مسائل گوناگونی که مرتبط به دو قوه دیگر است بهتر حل می‌شود و لازمه این مهم، گفت‌وگو و اشتراک نظر درمورد مسائل مختلف است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به جلسه مشترک امروز قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی در صحن مجلس، گفت: این جلسات می‌تواند نگاه‌ها و راهکارها را به هم نزدیک کند و خوشبختانه در مجلس دوازدهم و دوره قبل مجلس تعامل بسیار خوبی بین مجلس و قوه قضائیه است. البته در دوره‌های قبلی‌تر مجلس هم کم و بیش این تعامل بین دو قوه بود اما در دوره حاضر و مجلس قبل این تعامل بسیار بیشتر است.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: در راستای تعامل بیشتر دو قوه قضائیه و مقننه، سال‌های قبل یک توافقنامه بین دو قوه نوشته شد که امسال یک مقدار اصلاح شد.  امیدواریم با این نشست‌ها و توافقنامه‌ای که هست و با این اشتراک نظری که نسبت به برخی موضوعات پیدا می‌شود ، بتوانیم خدمت بیشتری به مردم و نظام و کشور داشته باشیم.

رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره بازخوردها به اصلاح قانون چک در قوه قضائیه، ععنوان کرد: به‌طور طبیعی و بسته به شرایطی که پیش می‌آید، هر زمان که لازم باشد، قانون اصلاح می‌شود، ازجمله همین موضوع قانون چک که هم می‌تواند مشکلات دارندگان چک را یک مقدار بهبود ببخشد هم بانک‌ها را و هم صادرکننده چک را که دقت بیشتری داشته باشد؛ درهرحال کم کردن ورودی یکی از پرونده‌ها به قوه قضائیه از مسیر اصلاح قانون‌هایی نظیر قانون چک است که وقتی اصلاح می‌شود ضمن اینکه به نفع مردم است،  به طور طبیعی ورودی پرونده را به قوه قضائیه کم می‌کند.

محسنی اژه‌ای همچنین با اشاره به درخواست رئیس مجلس برای رسیدگی خاص و ویژه به تحقیق و تفحص‌ها و پرونده‌های ارجاعی مجلس به قوه قضائیه که تحت عنوان گزارش‌های ماده ۲۳۴ به قوه قضائیه وارد می‌شود، هم عنوان کرد این پرونده‌ها  طبق قانون و آئین دادرسی مربوطه بررسی و اعلام نتیجه می‌شود.

انتهای پیام