کمالیپور: تنشزدایی سرلوحه کار دولت چهاردهم است
یحیی کمالیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به دستاوردهای دولت چهاردهم از زمان آغاز به کار خود، بیان کرد: در شرایطی انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد که در مرحله اول بسیاری از مردم در انتخابات شرکت نکردند و ضرورت تقویت اعتماد عمومی مشخص شد و حضور آقای پزشکیان در رقابت های انتخاباتی توانست وضعیت […]
یحیی کمالیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به دستاوردهای دولت چهاردهم از زمان آغاز به کار خود، بیان کرد: در شرایطی انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد که در مرحله اول بسیاری از مردم در انتخابات شرکت نکردند و ضرورت تقویت اعتماد عمومی مشخص شد و حضور آقای پزشکیان در رقابت های انتخاباتی توانست وضعیت اعتماد عمومی را بهبود ببخشد.
تنشزدایی و مقابله با ایرانهراسی محور کار دولت بوده است
وی اظهار کرد: امروز که دولت پس از فراز و نشیبهای متعدد تثبیت شده است، شاهد موضع گیری های متفاوتی هم در عرصه بین المللی و هم در عرصه داخلی بودیم. در عرصه بین المللی تنش زدایی و جلوگیری از ایران هراسی یکی از اقداماتی بود که دولت چهاردهم از ابتدا سرلوحه کار خود قرار داد و تا اندازه ای در این زمینه موثر بوده است. در عرصه داخلی نیز تلاش کرده شعار وفاق ملی را محقق کند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در وفاق ملی تجربه، تعهد و تخصص باید مبنای وفاق قرار گیرد؛ گرچه دولت تلاش کرده تا در این حوزه گام های موثری بردارد، اما همچنان نقص هایی وجود دارد. می توان گفت برای عمل به این شعار کارهایی باقی مانده که باید انجام شود.
باید از حصار گردش مدیران تکراری عبور کنیم
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت خانم ها و استفاده از ظرفیت مذاهب مختلف در این دولت در روند ایجاد آرامش و جلب اعتماد عمومی جامعه موثر بوده است. اما این اقدامات به تنهایی کافی نیست. باید تخصص، تجربه و شایسته سالاری در وفاق ملی حرف اول را بزند. شاید ما این حق را به دولت ها بدهیم که از نیروهای وابسته به خود استفاده کنند، اما الان ۴۵ سال از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی می گذرد و با رفت و آمد دولتها صرفا حدود ۳۰۰ فرد به چرخش درمی آیند.
کمالی پور بیان کرد: متاسفانه نگاه مثبتی در استفاده از ظرفیت جوانان و تجربه آنان در دولت ها وجود ندارد. شاید یکی از بحران های آینده کشور همین پیرسالاری باشد. باید از حصار ۳۰۰ نفر یک جایی عبور کنیم. امروز که آقای پزشکیان ندای وفاق ملی را سر داده و می گوید می خواهیم حرف آنهایی را بشنوم که تا به امروز صدای آنان شنیده نشده است، باید گام های جدی تری در این حوزه بردارد. امیدوار هستم صداهایی که تا به امروز شنیده نشده، رئیس جمهور بشنود.
قوای سه گانه با تعامل و همکاری می توانند بر مشکلات غلبه کنند
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید به این نکته توجه داشت که قوای سه گانه لازم و ملزوم یکدیگر هستند. آن جایی که مجلس قانون تصویب می کند و آن جایی که دولت اجرا کرده و آن جایی که قوه قضاییه نظارت کرده و قضاوت می کند باید در تعامل با یکدیگر باشد. اگر میزان اندکی ناهماهنگی بین قوا وجود داشته باشد، قطعا شاهد چالش خواهیم بود.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری بارها تاکید کردهاند که چالش اساسی کشور بحث اقتصاد و معیشت مردم است. اگر قوای سه گانه در تعامل با یکدیگر به این چند موضوع که دغدغه رهبری و مردم است گام بردارند، خیلی از مسائل کشور حل خواهد شد. اگر این تعامل و وحدت پر رنگ تر بود امروز شرایط خیلی بهتر بود. در حوزه قانون گذاری نیز باید به این نکته توجه داشت مجلس زمانی که قانونی را تصویب می کند، باید بسترهای اجرایی شدن قانون را قبل از تصویب آن در نظر بگیرد.
کمالی پور بیان کرد:یکی از متورم ترین کشورها در حوزه قانون هستیم. اگر درصد اعظمی از قوانین اجرا نمی شود و یا نیمه کاره رها می شوند علت آن است که ما بستر لازم برای اجرای قانون را در نظر نگرفته ایم. مطمئنا اگر مجلس قانونی را تصویب کرده و بر اجرای آن اصرار کند اما دولت بستر لازم برای اجرای قانون را نداشته باشد، این خودش مبنای یک شکاف می شود که نهایتا دود آن به چشم مردم می رود. در شرایطی که کشور ما در آن قرار گرفته و وضعیتی که برای منطقه رقم خورده است ما راهی جز تعامل و وفاق نداریم. باید در میدان عمل این تعامل و وفاق رقم بخورد.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0