افت ۷ درصدی بیت کوین

گروه اقتصادی: آمار‌ها حاکی از آن است که بیت کوین روز خود را با افت ۷ درصدی آغاز کرد و از بالاترین سطح خود، ۱۰۲ هزار دلاری پس از آغاز سال ۲۰۲۵ به کانال ۹۴ هزار دلاری سقوط کرد. به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد؛ به گفته‌ی برخی از کارشناسان اگر این دارایی نتواند مقاومت خود […]

گروه اقتصادی: آمار‌ها حاکی از آن است که بیت کوین روز خود را با افت ۷ درصدی آغاز کرد و از بالاترین سطح خود، ۱۰۲ هزار دلاری پس از آغاز سال ۲۰۲۵ به کانال ۹۴ هزار دلاری سقوط کرد.
به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد؛ به گفته‌ی برخی از کارشناسان اگر این دارایی نتواند مقاومت خود را در این کانال حفظ کند، سقوط آن به کانال ۸۸ هزار دلاری دور از انتظار نخواهد بود.
چرا بیت کوین سقوط کرد؟
در تاریخ ۸ ژانویه ۲۰۲۵، بازار ارز‌های دیجیتال با کاهش حدود ۶.۳ درصد رو‌به‌رو شد و سرمایه‌گذاری کل بازار به حدود ۳.۳۵ تریلیون دلار رسید. این کاهش شدید به دلیل انتشار داده‌های اقتصادی قوی از ایالات متحده بود که احتمال افزایش نرخ بهره را تقویت کرد و موجب ایجاد نگرانی در بازار ارز‌های دیجیتال شد.
داده‌های اقتصادی قوی ایالات متحده، به ویژه انتشار گزارش‌هایی نشان‌دهنده احتمال افزایش نرخ بهره، موجب شد که سرمایه‌گذاران تمایل کمتری به دارایی‌های ریسک‌پذیر مانند ارز‌های دیجیتال پیدا کنند.
بیت کوین (BTC) پس از رسیدن به سطح ۱۰۰ هزار دلار، به سرعت از این سطح برگشت و به ۹۴,۸۵۱ دلار رسید. این کاهش قیمت موجب فروش شدید میان سرمایه‌گذاران شد.
اتر (ETH) نیز تمام دستاورد‌های هفت روزه خود را از دست داد و به ۳,۳۰۰ دلار کاهش یافت که ۱۰ درصد کاهش در ۲۴ ساعت اخیر را نشان می‌دهد. سایر ارز‌های دیجیتال معتبر مانند دوج‌کوین (DOGE)، کاردانو (ADA) و سولانا (SOL) نیز به ترتیب ۱۲ درصد، ۱۱.۷ درصد و ۱۰ درصد کاهش یافتند.
S&P ۵۰۰ با کاهش ۱.۱ درصدی به ۵,۵۰۹.۰۳ رسید. همچنین نزدک ۳۷۵ واحد و داو جونز ۰.۶۱ درصدکاهش داشت. این داده‌ها همچنین موجب شد که سرمایه‌گذاران انتظار کاهش نرخ‌ها توسط فدرال رزرو در سال ۲۰۲۵ را کاهش دهند، که این موضوع تأثیر منفی بر احساسات سرمایه‌گذاران نسبت به ارز‌های دیجیتال داشت.
کاهش قیمت‌ها در بازار ارز‌های دیجیتال به طور عمده تحت تأثیر داده‌های اقتصادی قوی ایالات متحده قرار گرفت که باعث کاهش اعتماد به دارایی‌های ریسک‌پذیر مانند ارز‌های دیجیتال شد. همچنین، فشار فروش ناشی از تصفیه‌های اهرمی و نگرانی‌ها از احتمال افزایش نرخ بهره، باعث کاهش چشمگیر قیمت‌ها در بازار شد.