ضرورت استفاده از نیروهای متخصص در مدیریت دخانیات
صنعت توتون در استان گلستان یکی از صنایع دارای قدمت محسوب می شود و برای خانواده های زیادی به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد اشتغال می کند..
بیش از ۶۰ درصد توتون کشور در استان گلستان تولید می گردد و این محصول را به یکی از محصولات استراتژیک تبدیل کرده است.
اما با وجود ظرفیت های متعدد در استان و امکان افزایش شغل های مرتبط در این حوزه، اوضاع توتونکاران استان چندان مطلوب نیست و با وجود اینکه سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف میشود و گردش مالی این صنعت ۷۰ هزار میلیارد تومان است، سهم استان ۱۰ درصد هم نیست و در حالی که که ۶۰ درصد توتون کشور در این استان تولید میشود، کشاورزان این محصول با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.
اهمیت جایگاه این محصول در سبد اقتصاد کشاورزی استان و مشکلات بی پایان توتونکاران، توجه ویژه به انتخاب مدیر کل جدید بر اساس شایستگی های فردی و مدیریتی را بیش از پیش نمایان می سازد.
در بین گزینه های مدیر کلی این حوزه، ابوالقاسم زنگانه را می توان به لحاظ سابقه مدیریتی و آشنایی کامل با این حوزه، یکی از گزینه های مورد وثوق عنوان کرد.
او که در خانواده ای توتونکار پرورش یافته است، از نزدیک با مشکلات این حوزه آشنا است و نیازی به بررسی گزارش ها و استعلام در این خصوص ندارد!
از سویی ۲۰ سال سابقه در این حوزه و تصدی پست های مختلف از کارمندی در دخانیات علی آباد گرفته تا مسئولیت اداری – مالی مجتمع دخانیات استان، تجارب مدیریتی نامبرده را کامل می سازد و می توان تحول در این حوزه را با وجود انتخاب وی به انتظار نشست.
جا دارد نمایندگان استان که در کنار انجام وظایف نمایندگی و خدمت به منتخبان حوزه انتخابیه شان، در انتصاب مدیران استان هم دستی بر آتش دارند، در انتخاب و معرفی مدیران استانی به تجارب مدیریتی ، تخصص، میزان کارآمدی و تجربه افراد هم نیم نگاهی داشته باشند و تحت تاثیر رزومه سازی افراد قرار نگیرند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰