اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با تمام توان در استان هرمزگان سرلوحه کار قرار دادهایم
مهدی دوستی در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان که با حضور معاونین آموزش متوسطه و پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با جدیت در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است، عنوان کرد: برای ما در استان هرمزگان نیز مایه […]
مهدی دوستی در نشست شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان که با حضور معاونین آموزش متوسطه و پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با جدیت در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است، عنوان کرد: برای ما در استان هرمزگان نیز مایه افتخار است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را جامه عمل بپوشانیم و مجموعه استان هرمزگان تمام قد و با تمام توان تلاش میکند در این جهت پیشرو باشد.
وی با اشاره به رویکرد راهاندازی هنرستانهای تخصصی در هرمزگان، ادامه داد: در این راستا ایجاد هنرستانهای نفت و پالایش، فولاد، معدن و شیلات با پیگیریهای بسیار و برگزاری جلسات مختلف در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار هرمزگان افزود: از مهمترین خواستههای ما از وزارت آموزش و پرورش در این زمینه، تعیین و مشخص شدن سرفصلهای درسی برای این هنرستانهای تخصصی است و همچنین خواستار این هستیم که در سطح کلان، صنایع ملزم به همکاری با آموزش و پرورش در این خصوص شوند.
دوستی تصریح کرد: تامین معلمان خاص این رشتهها و تجهیز هنرستانهای تخصصی به وسایل کمک آموزشی مورد نیاز از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین بر لزوم کمک و حمایت بیشتر از مدارس شبانهروزی در هرمزگان با توجه به تعداد گسترده این مدارس در استان تاکید کرد و گفت: قرارگاهی جهت تجهیز مدارس استان با استفاده از ظرفیت گروههای جهادی تشکیل شده تا برای سال تحصیلی جدید، در مدارس آمادگی کامل وجود داشته باشد.
همچنین دکتر محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در این نشست با تشکر و قدردانی از حمایتهای مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان از مجموعه آموزش و پرورش، بیان داشت: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که باید تلاش بیشتری در این راستا داشته باشیم و همه دستگاهها مکلف هستند در راستای اجرای این سند به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی با بیان اینکه توجه به آموزش های فنی و حرفهای، هنرستانها و مهارت آموزی نیز مورد تاکید مقام معظم رهبری است، افزود: در این راستا باید نهضت هنرستان سازی توسط خیرین و صاحبان مشاغل شکل گیرد که در برخی استان ها این روند آغاز شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ایجاد هنرستانهای جوار کارخانهها و شهرکهای صنعتی جهت تامین نیروی انسانی همان کارخانهها و شهرکهای صنعتی از دیگر موضوعاتی است که پیگیر اجرای آن در معاونت آموزش متوسطه هستیم که این اقدام در استان هرمزگان نیز با توجه به ظرفیتهای موجود و همچنین حمایتهای استاندار محترم هرمزگان آغاز شده است.
کاظمی تصریح کرد: همچنین با توجه به ظرفیتهای هرمزگان، ایجاد و توسعه رشتههای دریاپایه، کشاورزی و حمل و نقل در هنرستانهای این استان باید مدنظر قرار گیرد و از ظرفیتهای اداره کل فنی و حرفهای استان و پژوهش سراها برای مهارت آموزی دانش آموزان استفاده شود.
وی گفت: برای تجهیز هنرستانها و مدارس شبانهروزی استان هرمزگان، اعتبارات مناسبی را در نظر خواهیم گرفت.
دکتر اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست با اشاره به راهبرد وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم در راستای همگرایی بخشهای درون این وزارتخانه و همچنین تعامل و ارتباط با مجموعه دستگاههای بیرون، عنوان کرد: در دولت مردمی ایران قوی، وزارت آموزش و پرورش علاوه بر موضوعات آموزشی و پرورشی، سلامت دانش آموزان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس را در اولویت قرار داده است و طرحهایی در این راستا در حال اجراست.
وی با اشاره به پیگیری فعال سازی فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور، افزود: ۳۴۶ اردوگاه دانش آموزی در سراسر کشور داریم که جهت استفاده مناسب از این ظرفیت، شورای سیاستگذاری اردوگاه های دانش آموزی کشور به ریاست وزیر آموزش و پرورش تشکیل شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مجوز جذب هزار و ۲۰۰ نفر برای تکمیل نیروی انسانی اردوگاه های دانش آموزی را دریافت کردهایم و همچنین برای سال جاری بودجه مناسبی برای تکمیل و تجهیز اردوگاه های دانش آموزی در نظر گرفته شده است.
باقرزاده گفت: برای تحقق اهداف در حوزه پرورشی و فرهنگی، استفاده از ظرفیت نهادهای تربیتی در استان ها را نیز در دستور کار قرار دادهایم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰