چند تغییر غذایی ساده برای کاهش فشار خون
گروه جامعه: فشار خون بالا یکی از عوامل ایجاد بیماریهای بعدی و درگیری ارگانهای مختلف بدن با عوارض مختلف است اما با تغییراتی در رژیم غذایی میتوان فشار خون را کاهش داد.اهمیت تاثیر این عارضه موجب شده است که ۲۷ اردیبهشتماه به عنوان روز جهانی فشار خون نامگذاری شود.تغییراتی که میتوان برای کاهش فشار خون […]
گروه جامعه: فشار خون بالا یکی از عوامل ایجاد بیماریهای بعدی و درگیری ارگانهای مختلف بدن با عوارض مختلف است اما با تغییراتی در رژیم غذایی میتوان فشار خون را کاهش داد.اهمیت تاثیر این عارضه موجب شده است که ۲۷ اردیبهشتماه به عنوان روز جهانی فشار خون نامگذاری شود.تغییراتی که میتوان برای کاهش فشار خون در رژیم غذایی خود علاوه بر کاهش چربی و نمک رژیم غذایی ایجاد کرد، عبارتند از:
– خوردن غذاهای حاوی کلسیم بالا مثل لبنیات کمچرب- مصرف غذاهای حاوی پتاسیم بالا مثل موز، پرتقال، گوجه فرنگی، سیب زمینی و کیوی
– مصرف روزانه پنج نوبت میوه و سبزی
– مصرف حداقل دو بار در هفته ماهی و غذاهای دریایی
– مصرف گوشت بدون چربی
– کاهش مصرف قهوه، چای، نسکافه
– عدم مصرف و یا محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده پرنمک مانند فست فودها، سوسیس، کالباس ترشیجات، چیپس
– مصرف روزانه پنج نوبت میوه و سبزی
– مصرف حداقل دو بار در هفته ماهی و غذاهای دریایی
– مصرف گوشت بدون چربی
– کاهش مصرف قهوه، چای، نسکافه
– عدم مصرف و یا محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده پرنمک مانند فست فودها، سوسیس، کالباس ترشیجات، چیپس
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰