مهمترین چالش ها برای فولاد خوزستان کمبود گاز و برق است
کلمه نیوز – امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان در نشست با اصحاب رسانه در اولین روز از سومین نمایشگاه تخصصی بومی سازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی خوزستان برگزار شد، تامین خوراک و سنگ آهن را یکی از چالش های عمده صنعت فولاد خواند و اظهار کرد: […]
کلمه نیوز – امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان در نشست با اصحاب رسانه در اولین روز از سومین نمایشگاه تخصصی بومی سازی قطعات، تجهیزات و مواد مصرفی صنعت فولاد که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی خوزستان برگزار شد، تامین خوراک و سنگ آهن را یکی از چالش های عمده صنعت فولاد خواند و اظهار کرد: طبق افق ۱۴۰۱ بیش از ۵۵ میلیون تُن فولاد تولید خواهیم داشت که این میزان به صورت سالانه نیازمند ۱۶۷ میلیون تُن سنگ آهن است و با توجه به اینکه سنگ آهن اکتشاف شده در کشور ظرف ۱۴ تا ۱۵ سال دیگر ذخایر سنگ آهن به اتمام می رسد باید تدبیری برای توسعه معادن خوزستان اندیشیده شود.
ابراهیمی عنوان کرد: در این راستا شرکتی با عنوان توسعه معادن فولاد خوزستان تاسیس کردیم و تا امروز دو معدن کوچک خریداری شده است که ذخیره خوبی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه باتوجه به ظرفیت توسعه ای که داریم حدود ۱۰ میلیون کُنسانتره نیاز خواهیم داشت تصریح کرد: برنامه ما این است حدود ۵ میلیون تن از آن را از طریق معادنی که در دستور کار خرید داریم تامین نماییم. حضور در معادن خارج از کشور مثل افغانستان و قزاقستان را هم در دستور کار داریم و در مجموع می توان گفت که این شرکت در مسیر تکمیل زنجیره ارزش حرکت می کند.
وی افزود: مهمترین قسمت مسئولیت های اجتماعی تداوم کسب و کار و حفظ اشتغال برای ۱۶ هزار نفر و ۵ هزار بازنشسته است. دومین فعالیت مهم ما در حوزه مسئولیت های اجتماعی این شرکت، باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان است که علاقه مندان بسیاری در استان دارد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: مجموعه های صنعتی دیگر برنامه ای برای باشگاه داری ندارند این درحالی است که شرکت فولاد خوزستان توجه به حوزه ورزش را ضروری می داند و معتقد است باشگاه فولاد هویت مردم خوزستان است و باید به طور جدی از آن حمایت کرد.
ابراهیمی با اشاره به اقدامات شرکت در زمینه های محیط زیستی و مقابله با بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: مجموعه فولاد خوزستان ۱۴٠٠ میلیارد تومان برای محیط زیست اختصاص داده و بیش از ۵٠٠ هکتار فضای سبز ایجاد کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در کنار ایجاد ۲۴ هکتار کمربند سبز، به دنبال احداث پارک کوهستانی نیز هستیم تصریح کرد : آمادگی داریم کلیه زمین هایی که در اختیار این شرکت قرار داده می شود به فضای سبز تبدیل کنیم، ۱۴٠٠ میلیارد تومان پروژه تعریف کردیم و از رسانه ها و فعالان محیط زیست دعوت می کنیم از اقدامات و آب و هوای اطراف این مجموعه بازدید کنند.
وی با اعلام اینکه شرکت در یک سال گذشته ۷٠٠ میلیارد تومان عوارض به شهرداری اهواز پرداخت کرده است، افزود: در ۲ سال گذشته حدود ۱۵٠٠ میلیارد به این شهرداری پرداخت شده است.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: یکی از اولویت های ما احداث جاده قلعه چنان به کانتِکس است که این موضوع نیازمند همراهی و همکاری فرمانداری، شهرداری و شورای شهر کارون است؛ سعی بر این است پیش از پایان سال، عملیات اجرایی آن شروع شود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه ۱٠ درصد برق کشور در شرکت های فولادی مصرف می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۱٠٠ درصد برق شرکت از شرکت توزیع برق اهواز تامین می شود، مهمترین پروژه ما احداث نیروگاه یکهزار مگاواتی طی تفاهمنامهای با وزارت صمت بوده که فاز اول آن شامل یک نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی کلید خورده و تا ۳۶ ماه آینده به اتمام میرسد.
این مقام مسئول مهمترین چالش های شرکت فولاد خوزستان را کمبود گاز و برق عنوان و تصریح کرد: سال گذشته ۶۳۷ هزار تُن تولید شمش فولادی برنامهریزی شده به واسطه محدودیتهای برق از دست رفت که خسارت ۶ هزار میلیارد تومانی را برای شرکت فولاد خوزستان دربرداشت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰