معدوم سازی محموله مواد غذایی غیرقابل مصرف در دزفول

کلمه نیوز – غلامرضا زادمهر مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول با اشاره به تشدید بازدید‌ها از مراکز عرضه مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در این شهرستان اظهار داشت: بازدید از صنوف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به طور مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول […]

کلمه نیوز – غلامرضا زادمهر مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول با اشاره به تشدید بازدید‌ها از مراکز عرضه مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز در این شهرستان اظهار داشت: بازدید از صنوف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به طور مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول انجام و مواد غیربهداشتی از سطح بازار جمع آوری می‌شود.

وی جمع آوری و معدوم سازی مواد غذایی فاقد استاندارد‌های بهداشتی را یکی از فعالیت‌های روزانه واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول اعلام کرد و افزود: آب و مواد غذایی آلوده، حاوی میکروارگانیسم‌های(عوامل) بیماری زا بوده که در صورت مصرف، در کمترین زمان و به صورت ناگهانی تعداد زیادی از مصرف کنندگان را در معرض ابتلا به مسمومیت قرار می‌دهد.

این مقام مسئول رعایت نکات بهداشتی در روند تهیه، توزیع و نگهدای فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی را مورد تاکید قرار داد و گفت: شهروندان در هنگام خرید، نکات لازم همچون شرایط نگهداری، تاریخ انقضا و برچسب اصالت کالا را مورد توجه قرار دهند.

بر اساس اعلام مرکز بهداشت دزفول، آبان ماه امسال نیز یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد در این شهرستان شناسایی و معدوم شد.

سلامت شهروندان در گرو رعایت استاندارد‌های بهداشتی از سوی اصناف است و واحد‌های صنفی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال از طریق آب و غذا دارند.