اجرای ۱۱ برنامه در چهاردهمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری خلیج فارس
اسمعیل جهانگیری در جمع خبرنگاران رسانه های استان با بیان اینکه تعدادی از این برنامه هادر سطح ملی برگزار می شود افزود:در بخش موسیقی خلیج فارس ۳۲ اثر موسیقی از ۱۶ استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، اصفهان، کرمان،گیلان، ایلام، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری در جشنواره شرکت کرده اند که […]
اسمعیل جهانگیری در جمع خبرنگاران رسانه های استان با بیان اینکه تعدادی از این برنامه هادر سطح ملی برگزار می شود افزود:در بخش موسیقی خلیج فارس ۳۲ اثر موسیقی از ۱۶ استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، اصفهان، کرمان،گیلان، ایلام، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری در جشنواره شرکت کرده اند که ۱۰ اثر در بخش پایانی بصورت غیر رقابتی با هدف آشنایی و معرفی موسیقی نواحی و محلی اجرا می شود.
وی همچنین بیان کرد : در صورت احراز شرایط لازم برخی از اجراهای موسیقی در فضای باز و در محلات خواهد بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در بخش فیلم نامه نویسی نیز ۸۱ اثر از ۱۵ استان به جشنواره رسیده که فیلم نامه های در قالب کتاب چاپ خواهد شد.
جهانگیری افزود: پس از ارزیابی آثار در بخش فیلم نامه نویسی از ۲ اثر جهت شرکت در جشنواره حقیقت حمایت خواهد شد.
وی همچنین به اجرای جشنواره تولید محتوای دانشجویی ،جشنواره اختراعات و برگزاری شب شعر توسط مراکز مختلف دانشگاهی استان اشاره کردو گفت : همایش پایانی این دوره از جشنواره نیز در روز دهم اردیبهشت ماه همزمان با روز ملی خلیج فارس برگزار خواهد شد.
وی از احتمال برگزاری مراسم پایانی این جشنواره در جزیره ابوموسی خبر داد.
نخستین حرکت تمدن خیز را ایرانیان در حوزه دریانوردی دارندبرگزاری
استاد علی رضایی ،پیشکسوت فرهنگ و هنر استان نیز با حضور در این نشست با بیان اینکه خلیج فارس فراتر از یک نام و هویت ملی ماست تاکید کرد: نخستین حرکت تمدن خیز را ایرانیان در حوزه دریانوردی دارند.
وی همچنین خواستار معرفی توانمندیهای دریای پارس توسط اهل قلم و رسانه شد و افزود: مراکزعلمی و فرهنگی ما باید ظرفیت های خلیج فارس ،نگاه تمدن خیز و خصوصا جریان های اسطوره ای این دریا را به جهان معرفی و منتقل کنند.
استاد رضایی تصریح کرد : اسناد معتبر فراوانی بر حقانیت خلیج فارس و تمدن آن وجود دارد که باید به جهانیان ارایه شود. .
وی بیان کرد: توانمندیهای دریایی ایرانیان که قدمت زیادی دارد باید با نگاه علمی و فرهنگی به آن پرداخته شود تا گمشده های تمدن خیز پارس از جهات مختلف کشف شود.
گفتنی است: در پایان این نشست پوستر چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاد علی رضایی و جمعی از معاونین رونمایی شد.
یاد آور می شود؛ چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس ۷ الی ۱۰ اردیبهشت ماه در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار می شود.
پایان خبر/
خبرنگار:شهین صادقی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰