نقد و بررسی فیلم ۳D تلسکوپ

به مناسبت روز جهانی فضانورد ویژه برنامه نقد و بررسی فیلم ۳D تلسکوپ هابل در مرکز تخصصی علوم برگزار شد. این ویژه برنامه که در ادامه‌ی نشست‌های نوجوانان در مرکز تخصصی علوم برگزار می شود در راستای شعار مخاطب محوری و آشنایی نوجوانان با دستاورهای انسان در عرصه فضا برگزار گردید. در ابتدای این نشست […]

به مناسبت روز جهانی فضانورد ویژه برنامه نقد و بررسی فیلم ۳D تلسکوپ هابل در مرکز تخصصی علوم برگزار شد.
این ویژه برنامه که در ادامه‌ی نشست‌های نوجوانان در مرکز تخصصی علوم برگزار می شود در راستای شعار مخاطب محوری و آشنایی نوجوانان با دستاورهای انسان در عرصه فضا برگزار گردید.

در ابتدای این نشست فیلم تلسکوپ هابل به شکل ۳D و با استفاده از عینک مخصوص فیلم‌های سه بعدی برای اعضا پخش شد.
در ادامه محمد امین پاسلارزاده دبیر آکادمی فیزیک و نجوم بندرعباس توضیحاتی راجع به تلسکوپ هابل و توانمندهای آن ارائه داد.

وی اظهار داشت: تلسکوپ فضایی هابل تلسکوپی است که در سال ۱۹۹۰ توسط شاتل دیسکاوری در مدار گردش قرار گرفت. نام این تلسکوپ از نام کیهان‌شناسی به نام ادوین هابل گرفته شد.
پاسلارزاده افزود: اگرچه هابل نخستین تلسکوپ فضایی نبود ولی یکی از بزرگترین و پرکاربردترین‌ها به‌شمار می‌آید.
دبیر آکادمی فیزیک و نجوم بندرعباس همچنین از  شاتل فضایی که خدمه ای هفت نفره را برای تعمیر هابل (به دلیل نصب نادرست آینه اصلی تلسکوپ) اعزام کرد سخن گفت.

در ادامه این برنامه اعضا با زندگی فضانوردان در ایستگاه بین المللی فضایی  آشنا شدند.
پاسلارزاده گفت: فضانوردان شاهد طلوع و غروب های بیشتری نسبت به افرادی که درزمین هستند، می باشند بطوری که روزانه ۱۶ بار این پدیده طبیعی را شاهد هستند.این شگفتی به دلیل آن است که یک ایستگاه فضایی حدود ۱۷۵۰۰ مایل در ساعت سفر می‌کند و در هر ۹۰ دقیقه یکبار به دور زمین می‌چرخد.
همچنین شرکت کنندگان این برنامه پاسخ سوالاتی خود همچون شیوه غذا خوردن، خوابیدن و ورزش کردن فضانوردان در حالت بی وزنی را شنیدند.
گفتنی است مرکز تخصصی علوم کانون پرورش فکری این برنامه را به مناسبت روز جهانی فضانورد برگزار کرد.

پایان خبر/