نخستین گفتاورد بنیاد ملی نخبگان برگزار می شود

دکتر بابک شکرالهی زاده در نشستی خبری گفت : بنیاد ملّی نخبگان در راستای عمل به بخشی از وظایف ذاتی خود و اجرای تدابیر رهبر معظّم انقلاب مبنی بر لزوم نقش آفرینی نخبگان در تحولاّت کشور این پویش ملّی را برگزار می نماید. وی ادامه داد: صاحبان ایده می توانند در زمینه های اقتصادی و […]

دکتر بابک شکرالهی زاده در نشستی خبری گفت : بنیاد ملّی نخبگان در راستای عمل به بخشی از وظایف ذاتی خود و اجرای تدابیر رهبر معظّم انقلاب مبنی بر لزوم نقش آفرینی نخبگان در تحولاّت کشور این پویش ملّی را برگزار می نماید.

وی ادامه داد: صاحبان ایده می توانند در زمینه های اقتصادی و مالی،سیاست گذاری و حکمرانی،امنیت غذایی،منابع طبیعی،بیمه و سلامت ایده های خود را تا ۲۸خرداد ماه به ثبت برسانند.

رییس بنیاد نخبگان هرمزگان بیان کرد : همچنین صاحبان ایده از استان های هرمزگان،کرمان،یزد و سیستان و بلوچستان می توانند ایده های خود را در پهنه کویر ،خلیج فارس و سواحل مکران به ثبت برسانند .

دکتر شکرالهی زاده گفت: در پایان این پویش ۱۰ تیم برگزیده خواهند شد که به هر تیم یک میلیارد تومان جایزه نقدی و یک میلیارد تومان نیز تسهیلات برای توسعه طرح و ایده اعطا خواهد شد.

وی تاکید کرد: ایده‌های ثبت شده در رویداد گفتاورد ملی نخبگان که حائز شرایط لازم باشند، جهت طرح با کاندیدهای ریاست جمهوری یا نمایندگان ایشان انتخاب می‌شود.

رییس بنیاد نخبگان هرمزگان افزود : تا کنون ۱۰ نفر از هرمزگان در این پویش ثبت ایده نموده اند.

اصلاح مسیر نخبگی با ورود اساتید راهبر صورت می گیرد

دکتر شکرالهی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ماموریت بنیاد ملی نخبگان گفت : شناسایی مستعدین برترو فراهم کردن زمینه لازم برای توانمندسازی و اثربخشی این افراد در جهت اهداف ملی ، ارایه تسهیلات ،تکریم و الگو سازی برای مستعدین و نخبگان از جمله مهمترین ماموریت و وظیفه بنیاد ملی نخبگان است .

وی با اشاره به رویکرد جدیدبنیاد ملی نخبگان در شناسایی و جذب مستعدین و نخبگان گفت : در این راستا اصلاح مسیر نخبگی با ورود اساتید راهبر صورت گرفته است که هر مسیر یک استاد راهبر داردو افراد مستعد می توانند تحت نظارت این استاد و راهنمایی وی مسیر نخبگی را طی نمایند.

دکتر شکرالهی زاده از راه اندازی ۱۰ هسته استاد محور علمی و فرهنگی در استان خبر دادو گفت : در استان هرمزگان ۱۴ هسته تشکیل شده است که ۱۰ هسته در زمینه استاد محور علمی و فرهنگی که سهمیه آن به ۳ دانشگاه برتر استان (دانشگاه هرمزگان(۶هسته)،علوم پزشکی(۲ هسته) و فرهنگیان(۲ هسته) ) اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: ۴ هسته دیگر، علمی ،پژو هشی و فناورانه است که ۲ هسته تقاضا محور و با حمایت مالی صنایع استان فعالیت می کنند و دو هسته دیگر نیز بر اساس اولویت و نیازهای استان راه اندازی شده است که صد در صد آن توسط بنیاد نخبگان استان حمایت می شود.

رییس بنیاد نخبگان هرمزگان بیان کرد: با رویکرد جدید در سال جاری قریب به ۱۰۰ نفر به تعداد مستعدین و نخبگان مورد حمایت استان افزوده می شود.

وی همچنین از ارایه تسهیلات به مستعدین استان در قالب تسهیلات دانشجویی،دانش آموختگی ،اعضای هیات علمی و مخترعین خبر داد.

دکتر محمد میردادی ،معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این نشست گفت : لازم است هر طرحی که ارایه می شود برای معرفی و نتیجه بهتر دارای یک پیوست رسانه ای باشد .

وی با بیان اینکه رسانه های استان همیشه پای کار و پویا هستند افزود : با توجه اینکه هرمزگان دارای بالغ بر ۲۰۰ مجوز رسانه استانی و ۱۰۰ نمایندگی رسانه های کشوری است که بستری مناسب و قوی جهت معرفی نخبگان،سر آمدان در زمینه های مختلف است و دستگاههای اجرایی و سازمان ها می توانند از این پتانسیل بهره ببرند.

دکتر میردادی ابراز کرد : فرهنگ سازی و شناساندن نخبگان و سرآمدان به اقشار مختلف جامعه خصوصا جوانان می تواند در الگو سازی برای آنها تاثیر گذار و مثمر ثمر باشد.

پایان خبر/

خبرنگار : شهین صادقی