در کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش ماهیان دریایی هرمزگان مطرح شد:

بررسی مسائل و مشکلات مراکز تکثیر ماهیان دریایی استان در راستای تولید پایدار

هرمزگان/ کلمه نیوز-کارگروه فنی و بهداشتی تکثیرو پرورش ماهیان دریایی با حضور مدیرکل شیلات هرمزگان، معاون آبزی پروری شیلات استان ، نمایندگان کارخانه تولیدغذا و تولید کنندگان بچه ماهی استان و جمعی از مسئولین و بهره برداران شیلاتی در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.

مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه استان هرمزگان ظرفیت های خوبی در حوزه تکثیر و پرورش ماهیان دریایی با توان تولید ۱۱۳هزار تن ماهی پروش یافته در قفس دارد تصریح کرد: اقدامات خوبی در مسیر اقتصاد دریا محور با تکیه بر صنعت تکثیر و پرورش ماهیان دریایی شده است و بی شک در آینده نزدیک شاهد شکوفایی وتحول چشمگیر و بیش از پیش در زمینه آبزی پروری و به ویژه تکثیر ماهیان دریایی در استان هرمزگان هستیم .

مسعود بارانی با اشاره به اینکه تامین بچه ماهی مهمترین نیاز صنعت پرورش ماهیان دریایی است اظهار داشت : ارتقای آموزش کارشناسان ، مالکان و مدیران مزارع پرورش ماهی در قفس و مراکز تکثیر ماهیان دریائی اولویت مهم در صنعت تکثیر و پرورش ماهیان دریایی است که خوشبختانه شاهد تلاش ها و پیگیری های خوبی در شیلات استان در این زمینه هستیم.

وی افزود: ظرفیت بالای تولید به علت شرایط مناسب اکولوژیکی خلیج فارس ودریای عمان ، عدم نیاز به هوادهی در قفس های پرورشی ، کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری، شرایط مناسب پرورشی و وجود گونه‌های مناسب که طیف وسیعی از غذای مردم را تشکیل می‌دهند را از مهم‌ترین علل زمینه ساز موفقیت این استان در پرورش ماهی در دریا خواند.

مدیرکل شیلات هرمزگان پیگیری تسریع در ایجاد زنجیره تولید به منظور افزایش تولید و کاهش هزینه ای تولید ، برگزاری جلسه تخصصی با حضورکارشناسان اداره کل دامپزشکی استان جهت ارائه رخدادهای (ذخیره سازی ماهی دریایی ،برداشت ماهی دریایی )، پیگیری در تسریع ارائه تسهیلات سرمایه درگردش جهت مزارع پرورش ماهی درقفس فعال ، بازدیدهای مستمر از مراکز تکثیر ماهیان دریایی استان ،برگزاری جلسات منظم به منظور پیگیری مشکلات این مراکزرا از اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه خواند. گفتنی است در این نشست حاضرین درجلسه به بیان مسائل و چالش ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

پایان خبر/