پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بندرعباس درحال تبدیل شدن به پردیس جامع دریاساحلی است

محمدامین فیض چکاب در جمع خبرنگاران استان افزود : از مهرماه شاهد پذیرش دانشجو در ۲ رشته مهندسی دریا و مهندسی ماشین آلات دریایی خواهیم بود که دانش آموزان شاخه ریاضی در دوران دبیرستان این استان می‌توانند آنها را در زمان انتخاب رشته انتخاب کنندکه از سوی سازمان سنجش ۵۰ درصدپذیرش ظرفیت به افراد بومی […]

محمدامین فیض چکاب در جمع خبرنگاران استان افزود : از مهرماه شاهد پذیرش دانشجو در ۲ رشته مهندسی دریا و مهندسی ماشین آلات دریایی خواهیم بود که دانش آموزان شاخه ریاضی در دوران دبیرستان این استان می‌توانند آنها را در زمان انتخاب رشته انتخاب کنندکه از سوی سازمان سنجش ۵۰ درصدپذیرش ظرفیت به افراد بومی اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه  تنها ماموریت دانشگاه ارتباط موثر با صنایع جنوب کشور است و این در حالیست که ۶۴۰ عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از طریق پردیس جامع دریا ساحلی می توانند ارتباط موثری با صنایع بزرگ هرمزگان برقرار کنند بیان کرد: رشته ها و گرایش‌های جدید به تدریج در سال‌های آینده در این پردیس که باید از آن به عنوان پردیس جامع دریاساحلی نام برد تاسیس می‌شود و آموزش ها در آن با استانداردها و پشتیبانی تمام دانشکده‌های دانشگاه در تهران آموزش داده می‌شود.

رییس پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بندرعباس با بیان اینکه رشته ماشین آلات دریایی با عنوان دیگری تا سال ۸۲-۸۳ آموزش و رشته مهندسی دریا نیز با همین شرایط تا چند سال قبل در این پردیس تدریس می‌شد، ادامه داد: رشته مهندسی کشتی سازی به عنوان مهندسی دریا و رشته مهندسی موتور کشتی به مهندسی ماشین آلات دریایی تغییر نام داده است.

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر بندرعباس در سال تحصیلی جدید ۶۰ دانشجو در رشته‌های مهندسی عرشه و مهندسی ماشین آلات دریایی (موتوریست) خواهد پذیرفت.

رییس پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بندرعباس همچنین گفت :برنامه‌ای برای تبدیل زمین دانشگاه صنعتی امیر کبیر در شرق بندرعباس طرح ریزی شده که براساس آن شاخه‌ای از پارک علم و فناوری این دانشگاه و تعدادی دانشکده آموزشی در آنجا طی سال‌های آینده احداث خواهد شد.

وی بیان کرد: فضای فرهنگی وزرشی محل کنونی پردیس نیز درحال توسعه است و درحال حاضر ۶ زمین ورزش تنیس در آن ایجاد شده که با احداث هفتمین زمین تنیس می‌توان رقابت‌های بین المللی را در آن میزبانی کرد.

محمدامین فیض چکاب هدف از این اقدام‌ها را پشتبیانی از برخی نیازهای ورزشی شهر بندرعباس و دانشجویان خود دانشگاه عنوان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود  به زیرساخت های علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره کرد و گفت: زیرساخت های علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بندرعباس شامل ۱۸ کلاس، کارگاه بزرگ موتورهای دریایی است که به دنبال ارتقاء آزمایشگاه سیالات در این دانشگاه نیز هستیم.


دکتر فیض تصریح کرد: هم اکنون درحال احداث آزمایشگاه هیدرو مکانیک دریایی و آزمایشگاه مرجع خوردگی در دانشگاه امیرکبیر هستیم که به همین منظور با احداث آزمایشگاه مرجع خوردگی می توانیم خدمات مرجع آزمایشگاهی را در جنوب استان هرمزگان انجام دهیم.

رییس پردیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بندرعباس گفت: در مقطع کارشناسی ارشد رشته هایی نظیر رشته مهندسی ساخت صنایع دریایی، رشته مهندسی خوردگی و حفاظت از مواد، مهندسی هیدورمکانیک و مهندسی رانش سیستم های دریایی سواحل و بنادر، مهندسی اقیانوس شناسی، مهندسی حمل و نقل دریایی و مدیریت در صنایع دریایی و مدیریت سواحل برای مقاطع ارشد مدنظر قرار گرفته شده است.


دکتر فیض تصریح کرد: برای مقاطع دکترا که تاکنون در دانشگاه امیرکبیر بندرعباس ارائه نشده قرار است رشته هایی شامل دکترای مهندسی دریا، دکترای خوردگی و حفاظت از مواد، دکترای مدیریت در صنایع دریایی امسال مدنظر قرار گرفته شود.
انتهای پیام/