تشکلها توان اجرایی دستگاه در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی هستند
کلمه نیوز _ منصور رضایی، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس در این نشست صمیمانه با اشاره به اهمیت فعالیت تشکلهای محیط زیستی به عنوان بازوان توانمند در فرآیند مدیریت امور حفاظت از عرصه های منابع طبیعی، ایجاد تعاملات را از ملزومات مدیریت مشارکتی این حوزه برشمرد و گفت: در تعامل با تشکلها به مقوله هماندیشی و ارتباط مؤثر با آنها اهمیت ویژهای قائلیم و برای توفیق در کارها خود را از همکاری با این مجموعهها بینیاز نمیدانیم.
وی ضمن قدردانی از تعامل گروه ها و سمن های مردم نهاد منابع طبیعی درحفاظت از این عرصه ها افزود: تشکلها می توانند با مطالبه گری و آگاهی بخشی در بین مردم و دستگاه های مختلف در اشاعه فرهنگ زیست محیطی نقش بسزایی داشته باشند.
رضایی با بیان اینکه برای اجرای برنامهها و رسیدن به اهداف این اداره کل به کمک تشکلهای مردم نهاد نیازمندیم افزود: امیدواریم درکنار یکدیگر بتوانیم عرصه های منابع طبیعی استان را از تخریب و آسیبها حفظ کنیم.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی فارس مدیریت بر عرصه ۱۰ میلیون هکتاری اراضی ملی استان را کاری دشوار و طاقت فرسا دانست و اظهار داشت: بدون مشارکت و همراهی امکان حفاظت از این عرصه ها وجود ندارد و دراین میان سمنها و تشکلهای مردمی بهترین افراد برای کمک به این حوزه هستند.
وی با اشاره به کمبود اعتبارات، امکانات و نیرو در حفاظت از عرصه های پهناور منابع طبیعی استان تصریح کرد: مدیریت همه این عرصه ها با اقدامات میدانی امکان پذیر نبوده بنابراین نیازمند حمایت و همراهی تشکلهای مردم نهاد با این حوزه هستیم.
تشکیل کارگروه های تخصصی در راستای انجام فعالیتهای مطلوب زیست محیطی در قالب کمیته های آموزش، منابع طبیعی، محیط زیست، آب و ارتباطات، برگزاری نشستهای هدفمند برای شناسایی زمینههای همکاری و کمک به پیشبرد اهداف مشترک سازمانی و تشکلهای مردمنهاد، طراحی و اجرای سازوکارهای قانونی جهت تدوین دستورالعملها و برقراری گامهای عملیاتی برای گسترش مدیریت مشارکتی در برنامههای حفاظتی، تعمیم تجارب موفق سازمانهای مردمی در حفاظت مشارکتی از جمله راهکارهای مهم این نشست در حفاظت و بهرهبرداری پایدار عرصه ها عنوان گردید.
لازم به ذکر است؛ این نشست یکروزه با هدف تقویت نقش نهادهای مردمی در بهبود مدیریت عرصه های منابع طبیعی استان تشکیل و تا ساعت ۶ عصر ادامه داشت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰