انجام بیش از ۲هزار مورد بازرسی از مساجد و حسینه های استان هرمزگان

دکتر عبدالجبارذاکری افزود : در طرح سلامت رمضان تعداد ۳۴هزارو ۸۱۸بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه،توزیع وفروش موادغذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی انجام شد که دراین راستا بیش از۳۳هزارو ۶۵۶کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دراستان کشف و معدم شده است . همچنین ۵۱۶ نمونه مواد غذایی که بیشتر نمونه […]

دکتر عبدالجبارذاکری افزود : در طرح سلامت رمضان تعداد ۳۴هزارو ۸۱۸بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه،توزیع وفروش موادغذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی انجام شد که دراین راستا بیش از۳۳هزارو ۶۵۶کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دراستان کشف و معدم شده است .

همچنین ۵۱۶ نمونه مواد غذایی که بیشتر نمونه زولبیا و بامیه و آش و حلیم بود به منظور کنترل موادغذایی نمونه برداری و جهت بررسی به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال گردید.

وی افزود : از تعداد بازدیدهای انجام شده، بیش از۲۴۰واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و تعداد۱۴۹واحد متخلف پلمب شده است .

دکتر ذاکری بیان کرد: در این طرح که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان آغاز شد، نظارت های بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل های تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی،آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها تشدید شد.

معاون بهداشتی گفت : تعداد ۲۰ هزارو ۹۷۲مورد کلرسنجی و تعداد ۸۸۵ نمونه برداری از آب شرب مصرفی توسط بازرسین بهداشت محیط استان صورت گرفته است .

در خاتمه دکتر ذاکری به انجام ۳۰هزارو ۳۳۴موردسنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل در طرح سلامت رمضان اشاره کرد.

پایان خبر/