اجرای طرح بزرگ استعدادیابی داوری در مدارس فارس
کلمه نیوز_ هیأت ورزش دانش آموزی فارس با همکاری انجمن علمی آموزشی معلمان تربیت بدنی و هیأت فوتبال فارس در راستای توسعه داوری استان و شناسایی استعدادهای علاقه مند به داوری فوتبال طرح بزرگ «توسعه و استعدادیابی داوری فوتبال و فوتسال» را در مدارس فارس اجرا می کند. معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش […]
کلمه نیوز_ هیأت ورزش دانش آموزی فارس با همکاری انجمن علمی آموزشی معلمان تربیت بدنی و هیأت فوتبال فارس در راستای توسعه داوری استان و شناسایی استعدادهای علاقه مند به داوری فوتبال طرح بزرگ «توسعه و استعدادیابی داوری فوتبال و فوتسال» را در مدارس فارس اجرا می کند.
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس در این ارتباط اظهار کرد: این طرح با مجوز و طبق استانداردهای مورد نظر فدراسیون فوتبال برگزار می شود و مدرک مورد تائید این فدراسیون نیز در پایان به شرکت کنندگان داده می شود.
سید کاظم حسینی با بیان اینکه مراسم افتتاحیه این طرح، صبح روز چهارشنبه، ۱۶ آبان در هنرستان تربیت بدنی نام آوران دختران ناحیه ۳ شیراز برگزار شد، گفت: در این مراسم برخی اعضای هیئت فوتبال استان، پیشکسوتان و ۲ تن از داوران بین المللی فوتبال و فوتسال بانوان حضور داشتند.
کلاس های رایگان و با حضور مدرس رسمی فدراسیون
وی از «جمیله کشاورز» داور بین المللی فوتبال فارس به عنوان مدرس این دوره یاد کرد و گفت: با این طرح استعدادیابی که در عرصه داوری برادران و خواهران اتفاق می افتد، امیدواریم این استعدادها بتوانند در سال های آینده جای داوران بزرگی که در عرصه ملی و بین المللی داشتیم را پر کنند.
حسینی با بیان اینکه این کلاس ها کاملا رایگان است، گفت: پیش بینی ما این است که بتوانیم در تمامی شهرستانها، نواحی و مناطق استان فارس، با کمک مدرسان هیئت فوتبال و با مجوزی که از فدراسیون داریم، کلاس های داوری فوتبال و فوتسال را برای دانش آموزان و همکاران فرهنگی علاقمند برگزار کنیم.
وی افزود: این دوره سه مرحله انجام می شود، ابتدا دوره تئوری همراه با آزمون کتبی، سپس کلاس های عملی و بعد از آن به صورت کارآموزی در مسابقات شرکت می کنند. آنها ابتدا مدرک درجه ۳ را اخذ می کنند، پس از ۲ سال مدرک درجه ۲، بعد از ۲ سال دیگر درجه ۱، بعد از ۲ سال مدرک داوری ملی و پس از آن اگر جزو ۷ نفر نخبه کشور باشند، به عنوان داور بین المللی معرفی می شوند.
حسینی با بیان اینکه دوره فعلی با حضور اهالی شیراز و بچه های ناحیه ۳ این شهر برگزار می شود، گفت: نمونه این کلاس ها نه تنها در نواحی دیگر شیراز و در هر دو بخش پسران و دختران، بلکه در شهرستان ها با مدرسی مدرسان هیئت فوتبال برگزار خواهد شد.
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس در پایان گفت: در دوره فعلی ۸۰ نفر شرکت دارند اما این یک پروژه عظیم استعدادیابی است که جمعیت زیادی را پوشش خواهد داد.
توسعه طرح در کل استان
همچنین رئیس کمیته داوران هیئت فوتبال استان فارس نیز گفت: با توجه به اینکه ما در بخش داوری احتیاج به پشتوانه سازی داریم، طبق تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش به این سمت رفتیم که کلاس های داوری را برگزار و علاقمندان را جذب کنیم.
فرید امیدوار افزود: آموزش و پرورش، محل تجمع استعدادهاست و قصد ما این است که بتوانیم از این فرصت و همکاری آموزش و پرورش استفاده کنیم و بچه های سنین حدود ۱۷ سال را آموزش دهیم، آنها را که علاقمند هستند جذب کنیم، سپس استعدادیابی کنیم و بتوانیم نفرات خوبی در پیدا کرده و پشتوانه سازی خوبی برای داوری انجام دهیم، این اصل هدف ماست.
وی در خصوص چگونگی استقبال از این طرح اظهار کرد: استقبال آموزش و پرورش خیلی خوب بود و خیلی زود به ما جواب داده اند و همکاری بسیار خوبی با ما داشتند. ۲ کلاس پشت سرهم ترتیب دادند و قرار است در کل استان هم این کار ادامه پیدا کند و بتوانیم تا پایان سال، به دانش آموزان زیادی آموزش داده و علاقمندان را جذب کنیم.
امیدوار با بیان اینکه تمام این کلاس ها از سوی هیئت فوتبال رایگان انجام می شود، گفت: ما مدرسان رسمی خودمان را به این کلاس می فرستیم تا یک کار خیلی حرفه ای با شکل مطلوب انجام شود.
رئیس کمیته داوران فوتبال فارس در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم از پس این کار به خوبی بر آمده و اتفاقات خوبی را برای داوری استان فارس و در ادامه برای داوری کشور رقم بزنیم.
لزوم برگزاری این طرح در سایر رشته های ورزشی
نایب رئیس هیئت فوتبال نیز هدف اصلی هیئت را شکوفا کردن استعدادهای موجود در مدارس عنوان کرد و گفت: نه فقط در خصوص داوران، بلکه هیئت فوتبال قصد دارد این کار را در سایر کمیته ها هم انجام دهد تا از ظرفیت موجود در مدارس به خوبی بهره ببرد.
هادی مسلمی افزود: ما حتی این پیشنهاد را با اداره کل ورزش و جوانان استان مطرح کردیم تا این کار را در رشته های دیگر هم انجام دهند.
وی با بیان اینکه دومین کلاس داوری برای پسران برگزار خواهد شد، گفت: این کلاس ها پس از آن هم به صورت مداوم ادامه خواهد داشت.
نایب رئیس هیئت فوتبال گفت: طبق این تفاهم نامه قرار بر این است که مکان برگزاری کلاس ها توسط آموزش و پرورش، و برخی امکانات آموزشی و همچنین مدرس داوری از سوی هیئت فوتبال و به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان علاقمند به داوری قرار داده شود.
به گفته او، برنامه قطعی برای شهرستان ها هم پیش بینی شده و در کمیته های دیگر نیز این برنامه اجرا خواهد شد.
مسلمی در پاسخ به این سوال که شرکت کنندگان در این کلاس ها، چه زمانی می توانند اولین قضاوت خود را در مسابقات رسمی انجام دهند گفت: کسانی که این کلاس ها را بگذرانند در صورتی که از سن قانونی مد نظر فدراسیون برای حضور در مسابقات رسمی برخوردار باشند، می توانند وارد عرصه قضاوت شوند اما پیش از رسیدن به سن قانونی هم می توانیم از آنها به صورت غیر رسمی، یعنی آزمایشی و برای کسب تجربه، استفاده کنیم.
نایب رئیس هیئت فوتبال استان فارس در پایان از کمیته داوران این هیئت بخاطر طراحی این طرح بزرگ و از معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان بابت همکاری در این زمینه، تقدیر و تشکر کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰