پزشکیان: عدهای که دنبال تمامیت خواهی بودهاند ناراضی هستند/ تغییر زمانبر است
به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور عصر امروز پنجشنبه در ادامه سفر یک روزه خود به استان سیستان و بلوچستان در جمع فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با قدردانی از تلاشها و کمکهای آنان در دوران رقابتهای انتخاباتی در حمایت از وی اظهار داشت: قطعا اگر انجمنها، احزاب و تشکلهای فرهنگی و سیاسی تقویت […]
به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور عصر امروز پنجشنبه در ادامه سفر یک روزه خود به استان سیستان و بلوچستان در جمع فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی
با قدردانی از تلاشها و کمکهای آنان در دوران رقابتهای انتخاباتی در حمایت از وی اظهار داشت: قطعا اگر انجمنها، احزاب و تشکلهای فرهنگی و سیاسی تقویت شوند و هدفمند بر اساس هدف و ساختار سازمانی خود عمل و حرکت کنند، میتوانند جامعه را بسازند.
رئیس جمهور با اشاره به خطبه ۲۱۶ نهجالبلاغه که به تشریح رابطه حاکمیت و ملت میپردازد و نیز نگاه اندیشمندان معاصر به این موضوع افزود: چه در نگاه حضرت علی (ع) و چه در نگاه اندیشمندان معاصری چون نویسنده کتاب راه باریک آزادی بر این نکته تأکید شده که برای اینکه جامعه روی آرامش ببیند و بتواند انصاف و عدالت را محقق کند، نیاز به یک حکومت قدرتمند دارد تا بتواند دعواها و اختلافات را مدیریت کند. اگر چه مواردی هم داشتهایم که یک حکومت قدرتمند خودش بیشتر مرتکب جنایت شده، اما شرط نظم و آرامش در جامعه برخورداری از حکومت مقتدر بوده و هست.
پزشکیان با تأکید بر اینکه جامعه قطعا به حاکم و حکومت نیاز دارد، چه حاکم عادل باشد و چه ظالم، تصریح کرد: قدرت به طور طبیعی میل به دیکتاتوری دارد و اگر شما از من به عنوان حاکم زیاد تعریف و تمجید کنید، خیال میکنم کسی شدهام و بعد شروع میکنم به امر و نهی کردن و سراغ مسایلی میروم که نباید بروم و به تدریج چارچوب و قانون را رها کرده و خودم را فراتر از قانون میبینم. راه کنترل قدرت و تبدیل نشدن آن به دیکتاتوری برخورداری از یک جامعه قدرتمند است که در مقابل آن قدرت حاکم و حکومت مطالبهگر باشد؛ چنانکه حضرت علی نیز میگوید که مردم به آرامش نمیرسند مگر با یک حاکم صالح و حاکم و حکومت نیز صالح نمیشوند و صالح نخواهند ماند مگر با یک جامعه مطالبهگر.
رییس جمهور با تاکید بر این که «حق نداریم برنامه بدهیم وقتی برنامه توسعه داریم» افزود: ما باید حرف محکم بزنیم و بتوانیم روی حرفمان بایستیم. جهت و چشم انداز را باید مشخص کنیم که وقتی مدیر عوض شد در واقع راننده عوض شده است و حق ندارد چشم انداز و سیاست را تغییر دهد. باید به سمت چشم اندازی که رهبری مشخص کرده برویم. مگر من حق دارم برنامهای خارج از آنچه برنامه حاکمیت تعیین کرده ارائه کنم؟
وی تاکید کرد: چون راه را به روش غیرعلمی و غیرکارشناسی رفتهایم به اینجا رسیدهایم. اگر بخواهیم درست عمل کنیم یا باید به روش و اعتقاد و باوری که مقام معظم رهبری تعیین کرده برویم یا از مسیر علمی برویم که آن هم همین مسیر است.
پزشکیان در بخش دیگری سخنان خود گفت: کارهایی که کردیم بدون حمایت مقام معظم رهبری امکان پذیر نبود اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم این قطعا و یقینا با نظر مقام معظم رهبری بوده بدون هماهنگی این اتفاق نمی افتاد. اگر توانستیم در خوزستان یک عرب را استاندار کنیم نظر ایشان بوده است، بدون هماهنگی این اتفاق نمیافتاد. وقتی در کردستان میتوانیم یک استاندار سنی کرد بگذاریم که تاکنون اتفاق نیفتاده یعنی توانستیم آن هماهنگی را در روند قضیه ایجاد کنیم. وحدت و انسجام است که میتواند ما را به پیش ببرد. وفاق در درون حاکمیت و وفاق با مردم و تعهداتی که با مردم داریم.
رئیس جمهور همچنین بیان کرد: شاید عدهای هم سخنان (متفاوتی) بیان کنند، (سخنان) این عده آن چیزی نیست که حاکمیت میخواهد. حاکمیت خواسته که این اتفاق افتاده است. در نتیجه در حاکمیت این تفاهم وجود دارد. عدهای که دنبال تمامیت خواهی بودهاند ناراضی هستند؛ شما آمدید در مقابل آن تمامیت خواهی رای دادید و حاکمیت این را پذیرفت و ما در این مسیر داریم حرکت میکنیم، اما تغییر زمانبر است.
وی تاکید کرد: چنین نیست که باید همه مدیران را تغییر دهیم. هر یک از مسئولان که بهتر در مسیر چشمانداز و قانون برنامه حرکت کند باید بر اساس شایستگی در این مسیر بماند. اگر این تئوری درست بود که باید آدمها را تغییر دهیم، ۴۵ سال است که داریم آدمها را تغییر میدهیم پس چرا درست نمی شود؟ تغییر شرایط با تغییر آدمها به وجود نمیآید. همه کسانی که سر کار هستند، بد نیستند.
ادامه دارد …
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰