تعدیل ۳۰ درصد نیروی کار شاغل در رستوران ها
گروه اقتصادی: رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران اظهار داشت: در سال ۹۹ رستورانها حدود ۴۰۰ میلیارد تومان به خاطر شیوع کرونا ضرر کردند، دولت گفت به این واحدها وام میدهد اما هیچ یک از همکاران من موفق به دریافت وام نشدهاند.علی اصغر میرابراهیمی در مورد وضعیت رستورانها با وجود تعطیلیها و محدودیتهای […]
رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران خاطرنشان کرد: به طور کلی حدودا ۳۰ درصد ورشستگی بین رستورانها به وجود آمده است. اگر همچنان رستوانها تعطیل شوند، ظرفیت ادامه کار نخواهند داشت. حقوق کارگر هم که ۳۹ درصد اضافه شده و مواده اولیه هم افزایش قیمت داشته، با چنین شرایط کار برای این صنف سخت شده است. میزان تعدیل نیرو از ابتدای کرونا در رستورانها ۳۰ درصد بوده است.
وی افزود: رستورانها فقط باید به صورت بیرونبر کار کنند، بسیاری از رستورانها امکان کار به صورت بیرونبر ندارند و فقط در سالن میتوانند پذیرش داشته باشند. بنابراین نمیتوانند در این شرایط کار کنند، به طور کلی رستورانها در حال زیان هستند. از ارگانهای مختلف مانند دارایی، تامین اجتماعی و شهرداری میخواهیم که به اصناف یاری دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰