مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه:

۲.۳ میلیون نسخه الکترونیکی بیمه سلامت تاکنون در کرمانشاه تولید شده است

کرمانشاه – کلمه نیوز – مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با بیان اینکه ۱۰۰درصد زیرساخت های نسخه نویسی الکترونیکی در استان کرمانشاه اجرا شده است، گفت: از ابتدای آغاز این طرح در دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه الکترونیکی بیمه سلامت در استان تولید شده است.

امید قادری افزود: ماهیانه ۲۲۷ هزار و ۵۰۰ نسخه و روزانه به طور میانگین هفت هزار و ۴۰۰ نسخه الکترونیکی بیمه سلامت در استان تولید می شود.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر یعنی حدود ۶۰ درصد از جمعیت استان در قالب پنج صندوق بیمه‌ای زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارد، گفت: ابر پروژه نسخه نویسی الکترونیکی در کرمانشاه قبل از پایان موعد اجرا آن در کشور با ۱۰۰ درصد ظرفیت اجرا شد.

قادری با اشاره به آمار فوق العاده بالای تولید نسخه نویسی الکترونیکی در سطح استان گفت: با وجود حجم بالای نسخه نویسی الکترونیکی در استان کمترین مشکل را نسبت به سایر استان های کشور را داریم.

وی بیان داشت: ابتدا به دلیل ناهماهنگی ها که بین مراکز درمانی وجود داشت با مشکلاتی روبرو بودیم اما الان نسبت به سایر استان ها ما کمترین مشکل را داریم و در راستای ارتقاء کیفی بخشی به خدمات نسخه نویسی الکترونیکی با تعاملی که با جامعه پزشکان، نظام پزشکی و بیمه گران داریم تاکنون ۲۳ پیشنهاد را به سازمان بیمه سلامت ارجاع داده ایم.

قادری در پایان از شهروندان خواست با شماره گیری سامانه ۱۶۶۶، یا کد دستوری پیامکی *۱۶۶۶# تماس بگیرند و از جزئیات بیشتر طرح آگاهی یابند

۶۰درصد جمعیت استان زیرپوشش بیمه سلامت است

بیمه سلامت کرمانشاه، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمه‌ای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیرپوشش دارد.

اکنون بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.