محفوظی: از ویژگی‌های زارع‌پور تخصص و تجربه است

نماینده مردم آبادان در مجلس یازدهم از موافقت خود با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: همه توانمندی‌های مورد نیاز به پشتوانه تحصیلات و سالها تجربه درحوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی کشور در آقای زارع‌پور وجود دارد.

به گزارش ایسنا، سید مجتبی محفوظی در نوبت صبح جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکی از وزرای خوب کابینه عیسی زارع پور است. ابتدا گفتند خواستن و توانستن. در خواستن ایشان شکی نبود در توانستن به تخصص و تجربه اشاره کردند. اتفاقا یکی از ویژگی‌های زارع‌پور تخصص و تجربه است. شگفتم که چطور منتقدان انگشت انتقاد را به سمت تخصص ایشان گرفتند؟ جوانی گناه نیست.

وی با اشاره به تحصیلات وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این جوانان بودند که جنگ تحمیلی را به بهترین شکل ممکن اداره کردند. نه تخصص داشتند و نه سابقه فرماندهی. با این حال عیسی زارع‌پور دارای عالی‌ترین سطح تحصیلات در رشته مهندسی کامپیوتر هستند. همچنین از نخبگان و افراد صاحب نظر در زمینه فضای مجازی هستند.

نماینده مردم آبادان در مجلس با بیان اینکه تجربه قابل قبول ایشان نشان از انتخاب درست سید ابراهیم رئیسی دارد، گفت: در بحث مخابرات کارهای خوبی صورت گرفته و نقص ما در بخش فناوری اطلاعات و نرم افزار است. گفتند این وزارت خانه ۱۰۰ هزار نفر نیرو دارد. این آمار غلط است. این وزرات خانه ۱۰ هزار نیرو دارد. آمار ۱۰۰ هزار نفری برای پیش از خصوصی‌سازی مخابرات است. این وزارت خانه باید زیرساخت‌های فضای مجازی کشور را تأمین کند، راهبر دولت هوشمند و اقتصاد دیجیتال باشد، همچنین باید میدان‌دار زیرساخت‌های نرم‌افزاری کشور باشد. همه این توانمندی به پشتوانه سالها تجربه در حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی کشور در آقای زارع‌پور وجود دارد.

محفوظی در ادامه موافقتش با عیسی زارع‌پور اظهار کرد: ایشان مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راه‌اندازی کردند که کارش سامان‌دهی و توسعه فضای مجازی به معنای امروزی بود. ایشان دوره مدیریت ۵ ساله خود خوش درخشیدند. راه‌اندازی چندین خدمت الکترونیکی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دوره مدیریت ایشان در سال ۸۸ باعث شد وزارت خانه فرهنگ به عنوان وزارت برتر در خدمات الکترونیکی شناخته شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم با استناد به فعالیت الکترونیکی زارع‌پور در قوه قضائیه گفت: بخش زیادی از رضایتمندی مردم از قوه قضائیه مربوط به خدمات الکترونیک است که به همت آقای زارع پور راه اندازی شد. ۵.۵ میلیون مراجعه کننده به قوه کاهش پیدا کرد و در بحران کرونا مرگ و میر را کاهش داد. همچنین ۱۰ درصد زمان رسیدگی به پرونده‌ها را کم کرد.

محفوظی ادامه داد: زارع‌پور راه اندازی سامانه‌های فراوان و اپلیکیشن‌هایی نظیر استعلامات الکترونیکی و آنلاین کردن دادگاه‌ها را در کارنامه خدمات خود دارد اما ما انتظارات نیز از ایشان در حوزه وزارت ارتباطات داریم.

محفوظی در پایان گفت: انتظار داریم ایشان در جهت خارج شدن انحصار اپلیکیشن‌های خارجی از فضای مجازی کشور و راه اندازی شبکه ملی ارتباطات و اجرای آن به نفع مردم و بهره‌مندی عموم جامعه از مزایای آن برنامه‌های عملیاتی و اجرایی ارائه کنند.

انتهای پیام