افزایش ۱۸ درصدی تولید خرمالو در بیضا
کلمه نیوز_ صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت خرمالو در شهرستان بیضا از اواسط مهرماه آغاز شد و تا پایان آذرماه ادامه دارد. وی تصریح کرد: این میزان محصول پاییزه در سطح ۱۹ هکتار از باغهای مثمر تولید میشود که این سطح در سال گذشته ۱۶ هکتار بود. به گفته مویدی؛ ارقام ژاپنی، سیبی و قصرالدشتی از […]
کلمه نیوز_ صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت خرمالو در شهرستان بیضا از اواسط مهرماه آغاز شد و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: این میزان محصول پاییزه در سطح ۱۹ هکتار از باغهای مثمر تولید میشود که این سطح در سال گذشته ۱۶ هکتار بود.
به گفته مویدی؛ ارقام ژاپنی، سیبی و قصرالدشتی از مهمترین ارقام خرمالوی تولیدی شهرستان بیضا هستند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شرایط خوب آب و هوایی، حاصلخیزی خاک و قیمت مناسب این میوه، زمینه توسعه باغ های موصوف را در این منطقه افزایش داده است.
مویدی توصیه کرد: بمنظور افزایش گرده افشانی و تولید محصول باکیفیت، باغداران با نصب کندوی زنبورعسل در درون باغ می توانند علاوه بر تولید عسل محصول بیشتری به دست آورند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: خرمالو مناسب روزهای سرد پاییزی است و برای افرادی که احساس خستگی و بی حالی دارند مفید است. از جمله ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این میوه خوشمزه ویتامین A، c، b1، b2،b3 ، بتاکارون، کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، پتاسیم و منیزیم است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰