برداشت جو در استان خراسان رضوی آغاز شد
رمضانعلی قاسمی افزود: با توجه به شرایط مطلوب بارندگی و نبود حوادث غیر مترقبه مانند طوفان و سیلاب بیش از چهار هزار و ۲۰۰ تن جو در هر هکتار و در مجموع هشت هزار و ۴۰۰ تن جو از اراضی زیر کشت این شهرستان طی یک ماه آینده برداشت میشود.
وی ادامه داد: برداشت جو در گناباد توسط چهار دستگاه کمباین بومی و ۲۰ دستگاه کمباین از سایر شهرستانهای همجوار انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: برای آفت زدایی در هنگام برداشت جو، دستگاههای کمباین قبل از برداشت محصول جو ضد عفونی شدند.
وی اظهار داشت: با توجه به استمرار خشکسالی و حوادث غیر مترقبه، میزان برداشت جو در این شهرستان طی سال گذشته به شدت کاهش یافته بود ولی امسال شاهد برداشت مطلوبی در این محصول زراعی خواهیم بود.
قاسمی گفت: یک هزار و ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی گناباد در سالجاری زیر کشت گندم رفته است و کار برداشت این محصول از یک ماه آینده آغاز و پیشبینی می شود چهار هزار و ۶۲۰ تن گندم در این بخش برداشت شود.
۱۴ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی گناباد در قالب ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و پرورش ۵۰۰ هزار راس دام، سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
شهرستان گناباد با برخورداری از ۳۰۰ هزار واحد دامی، ۲۸ هزار راس دام سنگین و ۱۱۰ هزار راس دام سبک، ۴۰۰ واحد گاوداری، ۱۶۰ واحد پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار، ۱۲ واحد تولیدی مواد لبنی و خوراک دام و طیور و بسته بندی گوشت مرغ و ۶ کشتارگاه طیور و دام سنگین از ظرفیتهای مطلوبی در صنعت دام و طیور برخوردار است.
صنعت پرورش گاو شیری گناباد با بیش از ۲۰ هزار راس دام اصلی و دورگه و تولید سالانه بیش از ۶۸ هزار و ۶۰۰ تن و روزانه به طور متوسط ۱۸۸ تن شیرخام، رتبه سوم استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده و تولید طیور گوشتی صنعتی هم در این شهرستان از رشد قابل توجهی برخوردار است.
گناباد با تولید سالانه ۲ هزار و ۲۰۶ تن تخممرغ رتبه نخست، ۶۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر رتبه دوم، ۲ هزار و ۱۵۹ تن گوشت قرمز رتبه سوم و ۱۳ هزار و ۲۱۶ تن گوشت مرغ، رتبه چهاردهم خراسان رضوی را در بین ۳۳ شهرستان این استان دارد.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0